Projelere Milletvekili Desteği

Projelere Milletvekili Desteği

Akçakoca Belediye Başkanı Albayrak, milletvekillerinin ciddi projelere destek verilmesi gerektiğini belirterek “Projelerin tamamlanması tüm Akçakoca'nın yararına olacaktır, Akçakoca halkı kazanacaktır" dedi.

Belediye Başkanı Fikret Albayrak Sahil bandı birinci kısım için talep edilen kredinin onandığını ve nisan ayında ihale edileceğini, terminal ihalesinde en düşük iki teklifi veren firmaların Kamu İhale Kurumunca araştırılmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek “Bu işlerde en zor süreç ihale sürecidir. Onu aştığımız da kazmayı vurduk mu gerisi çok kolay” dedi.

Çalışmaların yürütülmesi aşamasında her kesimle görüşmelerde bulunduğunu belirten Albayrak “Milletvekillerimizin ve iktidar teşkilatlarının tüm ilçe ve beldelerde yapılan çalışmalara destek sunmaları gerekir. Biz ön bilgilendirmeleri yapıyoruz ve taleplerimizi iletiyoruz. Bir gün dahil gecikmemesi gereken yatırımlarımız var. Bu çalışmalarda şu parti bu parti ayrımı gözetilmemesi gerekir. Çünkü bu hizmetlerin biran önce tamamlanmasından tüm Akçakocalılar yaralanacaktır” diye konuştu.

Genel olarak günlük hizmetlerden ve belediye müdürlük çalışmalarında şikayetlerin hemen hemen yok denecek kadar azaldığını belirten Albayrak “Tek şikayet konusu yollar. Bende görüyorum ve böyle olmasından zevk almıyorum. Ancak biraz daha sabır istiyorum sokağa atılacak paramız yok. Hava koşulları ve zaman içinde yapılması, toprağın oturmasının beklenmesi söz konusudur. 2011'de doğalgaz geçen ve tamamlanan yollar bu yıl yapılacak. Ocak ve Şubat'ta yol yapımı mümkün değil. Hazırlılarımız tamam. Havaların düzelmesiyle çalışmalar başlayacak. 2012 de doğalgaz çalışması yapılan yollar da üzerinden kış geçinde toprak oturunca 2013 de yapılacak” şeklinde konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile