Protokol Üyeleri Tatbikata Uydu, Vatandaslar Izledi

Protokol Üyeleri Tatbikata Uydu, Vatandaslar Izledi

Türkiye genelinde ilk kez "çök-kapan-tutun" sloganiyla yapilan deprem tatbikati sirasinda Karabük’te protokol üyeleri masalarin altina saklanirken vatandaslar onlari izledi.

Düzce depreminin yil dönümü nedeniyle Türkiye genelinde ilk kez ’çök-kapan-tutun’ sloganiyla deprem tatbikati yapildi. Karabük’te de alisveris merkezinde Vali Fuat Gürel ve protokol üyelerinin katilimiyla organizasyon düzenlendi.

Tatbikat öncesinde vatandaslara anonsla uyarilar yapilirken, AFAD ekipleri tarafindan da tatbikat sirasinda yapilmasi gerekenler uygulamali olarak gösterildi.

Saatler 18.57’yi gösterdiginde baslayan tatbikatta protokol üyeleri masalarin altina saklanirken vatandaslarin onlari izlemesi dikkat çekti.

Karabük Valisi Fuat Gürel, gazetecilere yaptigi açiklamada, tatbikatin vatandaslari bilinçlendirmek ve bilgilendirmek amaciyla 81 ilde ayni anda gerçeklestirildigini ve ulusal bazda yapildigini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile