Protokolden Polis Ve Jandarmaya 'Yilbasi' Ziyareti

Protokolden Polis Ve Jandarmaya 'Yilbasi' Ziyareti

Kayseri’de protokol, denetim yapan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret etti. Kayseri Valisi Sehmus Günaydin, "Insallah 2022 yilinda sevinçlerimiz, hüzünlerimizden daha fazla olur" dedi.



Kayseri Valisi Sehmus Günaydin, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, AK Parti Kayseri Milletvekili Ismail Tamer, Il Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve Il Jandarma Komutani Tuggeneral Yüksel Yigit ile beraber Sivas yolunda uygulama yapan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek, baklava ikram etti. Burada sürücülerle de sohbet eden protokol, vatandaslarin yeni yilini kutladi. Burada açiklamalarda bulunan Kayseri Valisi Sehmus Günaydin, vatandaslarin yeni yilini kutlayarak, "Yeni yilin ülkemizde ve milletimize hayirli olmasini temenni ediyorum. 2021 yilinda hüzünlendigimiz ve sevindigimiz anlar oldu. Insallah 2022 yilinda sevinçlerimiz, hüzünlerimizden daha fazla olur. Biz Kayseri olarak 2021 yilinda siyasetçilerimiz, belediyelerimiz, sivil toplum örgütlerimiz ve vatandaslarimizin katkilariyla basarili bir yil geçirdigimizi düsünüyoruz. Üretimde, ihracatta ve istihdam da gibi birçok alanda basarilara hep beraber imza attik. Üretimimiz ve ihracatimiz Türkiye ortalamasinin üzerinde oldu. Özellikle ihracat yapan sanayicilerimize bir kez daha tesekkür ediyorum. Bu gelisimimizin de 2022 yilinda artarak devam etmesini istiyoruz. Turizm alaninda yaptigimiz yatirimlarda önemli bir yili geride birakiyoruz. Yapilan yatirimlarla insallah önümüzdeki yillarda turizm alaninda büyük basariya imza atacagimiza düsünüyorum. Tarim, hayvancilik ve birçok alanda arkadaslarimizin yapmis oldugu çalismalarla önemli gelismeler gösterdik. Vatandaslarimizin yeni yila huzur ve güven içerisinde girmeleri içinde gerek emniyet gerekse jandarma teskilatimiz gerekli tedbirleri aldi. Bunun yaninda itfaiyemiz, zabitamiz ve saglik teskilatimizda yeni yil hazirliklari kapsaminda gerekli tedbirleri alarak vatandaslarimizin huzur ve güven içerisinde yeni yila girmeleri için canla basla çalisiyorlar" ifadelerini kullandi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Ismail Tamer ve Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç da, vatandaslarin yeni yilini kutladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile