Protokolden Sürücülere Brosür Açiklamasi 'Hayatla Yarisilmaz'

Protokolden Sürücülere Brosür Açiklamasi 'Hayatla Yarisilmaz'

Samsun’un Çarsamba ilçesinde protokol tarafindan, Trafik Haftasi nedeniyle “Hayatla Yarisilmaz“ mottosuyla sürücülere uyarici ve bilgilendirici brosür dagitildi.

Çarsamba Ilçe Emniyet Müdürlügü, Ilçe Jandarma Komutanligi ve Çarsamba Belediyesi Zabita Müdürlügü ekiplerince Trafik Haftasi etkinligi düzenlendi.

Etkinlikte Çarsamba Kaymakami Doç. Dr. Sükrü Yildirim, Çarsamba Ilçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Mustafa Kemal Çelik basta olmak üzere, emniyet, jandarma ve zabita ekipleri tarafindan sürücülere brosürler verilirken, “Trafik farkindaligini artirmak amaciyla tüm Türkiye genelinde es zamanli olarak brosür dagitimi yapiyoruz. Lütfen sizler de yolculuk esnasinda emniyet kemerinizi takin” uyarisi yapildi.

Etkinlik sonrasi açiklamalarda bulunan Çarsamba Soförler Odasi Baskani Musa Bala, “Sürücü arkadaslarimiza trafigin önemini izah ettik. Trafik kurallarina uymalari ve hizli gitmemeleri konusunda uyarilarda bulunduk. Güzel bir etkinlik oldu. Durdugumuz tüm sürücü arkadaslarimiz da kendi önlemlerini almislar. Ülkemizde en büyük ölümler trafik kazalarinda yasaniyor. Bizler de bu konuya ne kadar önem gösterirsek, o kadar engelleriz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile