Yalvaç İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan alınan bilgiye göre, Antiocheia Antik Kenti yakınındaki yurduna giden Abdullah Sütçü, su kemerleri yakınında bir erkek cesedi gördü. Sütçü'nün olayı Jandarma Komutanlığı'na bildirmesi üzerine yapılan araştırmada cesedin ilçeye bağlı Hisarardı Köyü'nde yaşayan Halil Yayla olduğu belirlendi.
Olay yerine gelen arkadaşı Hasan Ali Tunçtan, yaklaşık bir saat önce Hisarardı Sulama Göleti'nde balık tuttuklarını, köyüne dönmek için motosikletiyle yanından ayrıldığını söyledi.
Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Halil Yayla'nın cenazesi ölüm sebebinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi .
Psidia Antiocheia Antik Kenti Su Kemerleri Yanında Erkek Cesedi Bulundu
Isparta'nın Yalvaç ilçesindeki Psidia Antiocheia Antik Kenti su kemerleri yanında erkek cesedi bulundu.



















