PTT’den Bedensel Engellilere Özel Hizmet

PTT’den Bedensel Engellilere Özel Hizmet

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde PTT müdürlüğü tarafından bedensel engellilere yönelik yürütülen gişe uygulaması takdir topluyor.

Müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için modernize edilen Ceylanpınar PTT ilçe müdürlüğünde, hizmete giren müşteri gişelerinin bir tanesinin yeniden dizayn edilerek bedensel engellilerin hizmetine sunulması ilçede yaşayan bedensel engellilerin arasında sevinçle karşılandı.

Yaklaşık 10 yıldır, bedensel engelli olarak yaşamını sürdüren Zeynel Özer (45), “İlçemizde, bedensel engelliler için gerekli düzenlemelerin yapılmaması yaşantımızı oldukça güçleştirmektedir. Sıkıntılarımız, maalesef yollar ve kaldırımlar ile bitmiyor. Kamu kurum ve kuruluşlarında bedensel engelliler için gerekli düzenlemelerin yapılması gerekmektedir. Şunu unutmamak gerekir, her insan bedensel engelli olabilir ve engelli olmanın zorluğunu yaşayabilirler. Ceylanpınar ilçe PTT Müdürlüğünün, bedensel engellilere sağlamış olduğu kolaylıkların diğer kamu kuruluşlarına örnek olmasını temenni eder, hizmetlerinden ötürü teşekkür PTT yetkililerine teşekkür ederim” dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile