PUBG Nations Cup 2022, Tivibu Spor'da Ekrana Gelecek

PUBG Nations Cup 2022, Tivibu Spor'da Ekrana Gelecek

Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, Tayland’da düzenlenen küresel PUBG Nations Cup 2022 heyecanina ortak oluyor. Türkiye E-spor Milli Takimi’nin da katildigi turnuvada 16 milli takim, 4 gün boyunca PUBG: Battleground karsilasmalarinda mücadele edecek.



Dijital TV platformu Tivibu oyunseverlere içerikler sunuyor. Bu kapsamda oyunseverlerin heyecanla takip ettigi, Tayland’in baskenti Bangkok’ta düzenlenen ‘PUBG Nations Cup 2022’ karsilasmalari, 16-19 Haziran tarihleri arasinda eSports360 is birligiyle Tivibu’da ekrana tasiniyor.

16 milli takim, 4 gün boyunca mücadele edecek

Verilen bilgiye göre, PUBG Nations Cup 2022, Avrupa, Amerika, Asya Pasifik ve Asya olmak üzere dört farkli bölgedeki 16 ülkeden toplam 64 oyuncuyu bir araya getiriyor. Türkiye E-spor Milli Takimi’nin da aralarinda bulundugu Avrupa grubunda; Almanya, Birlesik Krallik ve Finlandiya gibi ülkeler yer alirken, Amerika grubunda; Amerika Birlesik Devletleri, Arjantin, Brezilya ve Kanada bulunuyor. Asya grubunda; Japonya, Kore, Çin ve Çin Taipei, Asya Pasifik grubunda ise; Tayland, Vietnam, Endonezya ve Avustralya milli takimlari etkinlige katilacak takimlar arasinda yerini aliyor.

Sampiyon 20 maçta belli oluyor

PUBG Nations Cup süresince skor ve siralama puanlarinin bir araya geldigi ‘puan kurali’ yapisi kullaniliyor. Her gün 5 maç oynanan etkinlik, toplamda 20 karsilasmaya ev sahipligi yapiyor. 20 maçin ardindan en çok genel puani toplayan takim PUBG Nations Cup 2022 sampiyonu olacak.

PUBG Nations Cup’in tüm heyecani Tivibu Spor’da

PUBG Nations Cup 2022 etkinliginin 500 bin dolar ödül havuzu bulunurken, birinci olan takim 100 bin dolar, ikinci olan takim 58 bin dolar, üçüncü olan takim ise 50 bin dolar ödülün sahibi olacak. ‘PUBG Nations Cup 2022’ heyecani; utimikk, Timurlengx, Tropik ve Fanius anlatimi ile Tivibu Spor ve eSports360 ortak yayinindan takip edilebiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile