Pursaklar Belediyesi Istihdamda Araci Oluyor

Pursaklar Belediyesi Istihdamda Araci Oluyor

Sosyal belediyecilik anlayisiyla hareket ederek is arayan vatandaslar için esnafla sürekli iletisim halinde olan Pursaklar Belediyesi, is arayan ve isveren bulusmalari düzenlemeye devam ediyor.

5 yil önce hizmet vermeye baslayan Istihdam Sefligi araciligiyla sürekli esnafla dirsek temasinda bulunarak isçi arayan isverenlere kalifiye elaman imkâni sunan ve is arayan vatandaslara yeni is imkânlari sunan Pursaklar Belediyesi, isveren ve is arayan görüsmelerine devam ediyor.

‘‘Ilçedeki istihdamin arttirilmasi, istihdam çesitliligi olusturmak adina isletmelerle sürekli dirsek temasindayiz’’

Vatandaslarin evlerine ekmek götürmelerine aracilik etmek adina sürekli esnafla iletisim halinde olduklarini belirten Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, ‘‘Ilçedeki istihdamin arttirilmasi, istihdam çesitliligi olusturmak adina isletmelerle sürekli dirsek temasindayiz. Is arayan hemsehrilerimiz dertlerine deva olurken, isletmelerimize de yardimci olarak eleman açiklarini dogru adaylarla hizli bir sekilde kapatmalarina sagliyoruz. Hedefimiz bir tane bile issiz vatandasimizin kalmamasini saglamak. Bu amaç dogrultusunda hareket ederek ilçe halkimiza yeni is kapilari sunmak adina çalismaya devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Pursaklar Belediyesi tarafindan 50 personel alimi yapacak olan kargo firmasi için özgeçmis birakan 448 kisi aranirken, bunlardan sadece 87’si görüsmeyi kabul etti. Sosyal medya üzerinden yapilan duyurular ile birlikte is görüsmesine toplam 27 kisi katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile