Pursaklar Belediyesi Vatandaslari Sanatla Bulusturdu

Pursaklar Belediyesi Vatandaslari Sanatla Bulusturdu

Ankara Pursaklar Belediyesi, Devlet Tiyatrolari Pursaklar Sahnesi’nde açildigi günden bu yana 21 bin 560 sanatseveri agirlayan vatandaslari sanat dolu günlerde bulusturmaya devam ediyor.

Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin’in vizyon projelerinin basinda gelen ve Ekim 2021 tarihinde hizmete açilan Devlet Tiyatrolari Pursaklar Sahnesi, açildigi günden bu yana 21 bin 560 sanatseveri ilçede agirlayarak, vatandaslara sanatla dolu günler, aylar ve yillar yasatmaya devam ediyor.

Devlet Tiyatrolari Pursaklar Sahnesinde her tiyatro gösterisinde yerini alan Ertugrul Baskan, hayal, yenilgi ve yokluk arasinda 60’larin Türkiye’sinde bir ailenin hayata dair var olma çabasini, çekip gitmeye inat bir ocagin etrafinda bir arada olmaya, kent yasami acimasizligina, direnme ve ayakta kalma sürecini konu alan ‘‘Ocak’’ tiyatro oyunu salonu dolduran sanatseverlerle birlikte izledi.

‘‘Güzel bir oyunu, salonumuzu dolduran hemserilerimizle birlikte geçirdik’’

Sanatta da öncü bir Pursaklar için çalistiklarini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin; ‘‘Güzel bir oyunu, sanat dolu bir aksami daha salonumuzu dolduran hemserilerimizle birlikte geçirdik. Sanatseverlerimizin tiyatroya olan ilgisinin her geçen gün artarak devam etmesinden büyük bir memnuniyet duyuyorum. Oyun muhtesemdi. Ilçemizde sanat dolu günleri hiz kesmeden sürdürürken, sanatta da öncü bir Pursaklar için çalismaya ve gayret etmeye devam edecegiz’’ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile