Pursaklar Belediyesinden, Kizinin Çeyizi Yanan Gülsüm Uysal'a Yardim Eli

Pursaklar Belediyesinden, Kizinin Çeyizi Yanan Gülsüm Uysal'a Yardim Eli

Pursaklar Belediyesi, Manavgat’ta kizinin çeyizi yanan Gülsüm Uysal’a yardim eli uzatti. El emegi göz nuru ürünler Manavgat’a gönderilirken, Osmaniye’de yangindan etkilenen vatandaslar için hazirlanan yardim malzemeleri ve mobil asevi de ihtiyaç sahipleri için yola çikti.

Pursaklar Belediyesi, Osmaniye’de çikan yangin için seferber oldu. Teknik malzeme tasiyan çok sayida araç ve personel Pursaklar’dan dualarla ugurlandi.

Geçtigimiz günlerde çikan orman yangininda zarar gören vatandaslar için Pursaklar Belediyesi harekete geçti. Bölge ile koordine kurulup talep edilen ürünler hazirlandi, yardimlar Osmaniye’ye gönderilmek üzere yola çikarildi. Sicak yemek destegi için bir adet mobil asevi ve 15 personel bölgeye gönderildi.

Manavgat’taki yanginda kizinin çeyizleri harabeye dönen Gülsüm Uysal da unutulmadi. Çeyiz için hazirlanan el emegi göz nuru ürünler Manavgat’a gönderildi.

“Ormanlar kolay yetismiyor”

Bölgeye yardim için giden personeli ugurlamaya gelen Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, “Yaklasik 4 gündür Türkiye’nin degisik yerlerinde 98 ayri noktada orman yanginlariyla mücadele ediyoruz. Bakanlarimizin hepsi teyakkuzda bölge belediyelerimizin hepsi teyakkuzda biz de Ankara’dan bir destek olmak istedik. Bugün bu yardim konvoyunu biz Osmaniye’ye yolluyoruz. Çünkü orda yangin ve çalismalar hala devam ediyor. Gönderecegimiz mobil araçlarimizla asevimiz ile ve tirlarimizla hem çalisan personel arkadaslarimiza hem de evleri yanan köylülerimize bir nebze olsun yanlarinda olmayi arzuluyoruz. Orada sicak yemek pisirecegiz gönderdigimiz gida ve temizlik paketlerini de orada dagitacagiz. Ilk günden beri takipteyiz. Ormanlar kolay yetismiyor. Pursaklar halki ve belediyesi de bu konuda çok duyarli, ilk günden beri takipteyiz” ifadelerine yer verdi.

“Pursaklar’da dügünü olacak çiftler çeyizimizin yarisini göndeririz dediler”

Manavgat’ta kizinin çeyizi yanan kadinla iletisime geçildigini ve yanan çeyizinin tedarik edilecegini aktaran Ertugrul Çetin, “Evvelki gün biliyorsunuz Manavgat’ta çok büyük dram görüntüleri yansimisti basina. Orada da bir teyzemiz feryat ediyordu. Kizinin çeyizlerinin yandigina çok üzülüyordu. Dün de onunla iletisime geçerek Pursaklar Belediyesi olarak bütün çeyizini karsilayacagimizi söyledik. Pursaklar halkindan da bazi olumlu mesajlar geldi. Pursaklar’da dügünü olacak çiftler çeyizimizin yarisini göndeririz dediler. Hanim Evlerinde çalisan kursiyerler hocalar herkes seferber oldu. Ilk günden itibaren 98 bölgeyle bir sekilde koordine kuruyoruz ve en çok neye ihtiyaç varsa onu gönderiyoruz. Hijyen seti gida paketi kiyafet vs. talepler neyse onlari gönderiyoruz en önemlisi de as evimizi gönderiyoruz. Bu istedigimiz her noktada binlerce insana yemek çikarabilecek bir kapasiteye sahip. Bugün 15 kisi gönderiyoruz. Ama ihtiyaç halinde bu sayi arttirilabilir” degerlendirmesinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile