Pursaklar Belediyesinden Moloz Ve Hafriyat Uyarisi

Pursaklar Belediyesinden Moloz Ve Hafriyat Uyarisi

Pursaklar Belediyesi, muhtelif alanlara kaçak moloz ve hafriyat dökümünün önüne geçmek amaciyla uyari levhalari yerlestirdi.

Pursaklar Belediyesi, vatandaslar tarafindan bos alanlara gelisigüzel atilan ve kötü bir görüntü olusmasina yol açan moloz ve hafriyat için bir dizi önlem alarak kaçak dökümlere karsi uyarilarini sürdürüyor.

Belediye ekipleri tarafindan ilçenin muhtelif alanlarina moloz ve hafriyat dökümü yapilarak çevre kirliligine ve insan sagligina zarar veren atiklarin önüne geçmek adina uyari tabelalari yerlestirdi.

‘‘Bos arazilere gelisigüzel atilan moloz ve hafriyatlarin çevreye ve insan sagligina tehlike olusturmaktadir’’

Çevre kirliliginin önlenmesi amaciyla da vatandaslarin gereken hassasiyeti göstermesi gerektigini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, ‘‘Bos arazilere gelisigüzel atilan moloz ve hafriyatlarin çevreye ve insan sagligina tehlike olusturmaktadir. Hemsehrilerimizin evlerinde ve isyerlerinde yaptiklari tadilat sonrasinda çikan hafriyat atiklarindan kurtulmak için belediyemizle irtibata geçebilirler. Çocuklarimiza temiz ve saglikli bir Pursaklar birakmak adina lütfen kurallara azami derecede uymaya gayret gösterelim’’ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile