Pursaklar'da Çocuklar Itfaiye Istasyonuna Gezi Düzenledi

Pursaklar'da Çocuklar Itfaiye Istasyonuna Gezi Düzenledi

Ankara’nin Pursaklar Belediyesi’ne bagli Nezaket Kres Okulu, çocuklara yangin tehlikelerine karsi bilinç olusturmak amaciyla itfaiye istasyonuna gezi düzenledi.

Pursaklar Belediyesi, 25 Eylül-1 Ekim arasinda kutlanan Itfaiye Haftasi’nda Nezaket Kres Okulunda egitim gören minik çocuklara özel, ögrenirken eglenebilecekleri etkinlik programi düzenledi.

Nezaket Kresi ögrencileri düzenlenen gezide, Itfaiye Haftasi dolayisiyla itfaiye istasyonuna düzenlenen gezide itfaiye araçlarini, yangindan korunma yöntemlerini, uygulamali olarak ögrenirken, acil durumlar karsisinda ne yapacaklarini ve hangi numarayi aramalari gerektigiyle ilgili bilgiler alip, keyifli dolu dakikalar geçirdi.

Öte yandan, arama-kurtarma egitiminde ise minikler, depremden kurtulma yöntemlerini, kurtarma çalismalarini, itfaiye araç ve gereçlerinin neler olduguna dair detayli bilgiler aldi.

Itfaiye Istasyonundaki araçlara binerek içerisindeki malzemeleri de merakli gözlerle inceleyen minik misafirler, ziyaretin adindan itfaiye personeliyle hatira fotografi çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile