Pursaklar'da Deprem Bölgesi Için Kan Bagisi Seferberligi

Pursaklar'da Deprem Bölgesi Için Kan Bagisi Seferberligi

Kahramanmaras merkezli olan ve 10 ilde yikima neden olan deprem nedeniyle Pursaklar Yasam Merkezine kurulan Türk Kizilay’i noktasinda yogunluk yasaniyor.

Asrin felaketinin ardindan büyük duyarlilikla hareket ederek tüm imkanlari ile deprem bölgelerine yardim gönderen Pursaklar halki, kan bagisi için Pursaklar Yasam Merkezine akin etti. Deprem bölgesindeki vatandaslara destek olmak amaci ile kan bagisinda bulunmak üzere Pursaklar Yasam Merkezine gelerek siraya giren vatandaslarla sohbet eden Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, gösterdikleri duyarlilik nedeni ile tesekkürlerini iletti.

‘‘Bu birlik ve beraberlikle hareket ederek, insallah asrin felaketinin de üstesinden gelecegiz’’

Vatandaslarin kan vermek üzere akin akin Pursaklar Yasam Merkezine geldigini belirten Çetin, ‘‘Pursaklar halkin deprem bölgelerine yardim göndermek konusunda seferber oldugu gibi kan verme konusunda da bu duyarliligini göstermeye devam ediyor. Hemsehrilerimizin kan bagisina olan yogun ilgilerinden dolayi çok tesekkür ediyorum. Çok zor günlerden geçiyoruz. Bu birlik ve beraberlikle hareket ederek, insallah asrin felaketinin de üstesinden gelecegiz’’ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile