Pursaklar'da Özel Gereksinimli Gençlere Bayram Tirasi

Pursaklar'da Özel Gereksinimli Gençlere Bayram Tirasi

Pursaklar Belediyesi, Engelsiz Yasam Merkezi’ndeki özel gereksinimli gençlere Ramazan Bayrami öncesi ücretsiz saç tirasi yapti.

Pursaklar Belediyesi, ilçede yasayan özel gereksinimli vatandaslarin sosyal hayatta daha aktif olmalarini saglamak ve yasam kalitelerini artirmak amaciyla hizmet verdigi Engelsiz Yasam Merkezi’nde vatandaslari Ramazan Bayrami’na hazirliyor. Ramazan Bayrami öncesi Engelsiz Yasam Merkezi’ne gelen özel gereksinimli bireylerin saç bakimlarini yaptiklarini belirten Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, “Özel gereksinimli bireylerin topluma daha kolay adapte olabilmeleri için hizmet verdigimiz Engelsiz Yasam Merkezimizdeki kardeslerimizin yaklasan Ramazan Bayrami öncesi bayram tiraslarini yaptik. Özel gereksinimli kardeslerimizin yüzlerinde olusabilecek en ufak bir tebessüm bizleri çok mutlu ediyor. Ilerleyen günlerde onlari daha çok mutlu edecek sosyal, kültürel birçok etkinlik yapmaya devam edecegiz” dedi.

Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü, Engelsiz Yasam Merkezi’ne gelen gençlere sürpriz yaparak, bayram öncesi saç tirasi ve bakimlarini özenle gerçeklestirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile