Pursaklar'da Toplu Sünnet Töreni

Pursaklar'da Toplu Sünnet Töreni

Pursaklar Belediyesi, Ankara Çocuk Evleri Sitesinde düzenledigi etkinlikle çocuklari ücretsiz sünnet ettirdi.

Sosyal sorumluluk projelerine verdigi önemle vatandaslarin büyük takdirini kazanan Pursaklar Belediyesi, Ankara Çocuk Evleri Sitesi’ndeki çocuklari ücretsiz olarak sünnet ettirdi. Belediye tarafindan Ankara Çocuk Evleri Sitesi’nde düzenlenen etkinlige katilan Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, erkeklige ilk adimi atacak olan çocuklarla tek tek ilgilendi.

“Yüzlerindeki gülücük hiç eksik olmasin”

Çocuklarin heyecanlarina ve sevinçlerine ortak olmaktan büyük mutluluk duydugunu ifade eden Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, “Ankara Çocuk Evlerinde kalan 29 çocugumuzu sünnet ettirdik. Keyifli bir sölen olmasi içinde çocuk senligi ekibimize özel gösteri alani kurdurduk. Orada yasayan 351 evladimiz doyasiya eglendi. Il Müdürümüz Bekir Koçyigit’e ev sahipligi için tesekkür ederim. Yüzlerindeki gülücük hiç eksik olmasin. Allah damatliklarini da göstersin” dedi.

Pursaklar Belediyesi tarafindan her mahalleye kurulan Çocuk Senligi organizasyon ekibi, Ankara Çocuk Evleri Sitesi’ndeki yerini alarak çocuklara unutulmayacak bir gün yasatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile