QCAR Mobilite, Ilk Franchise Subesini Gaziantep Sehitkamil'de Açti

QCAR Mobilite, Ilk Franchise Subesini Gaziantep Sehitkamil'de Açti

“Ekonomik, pratik, tam senlik yolculuk” sloganiyla sektöre hizli bir giris yapan QCAR Mobilite, ilk franchise subesini Gaziantep Sehitkamil’de açti. Subenin sahibi ise Quick Sigorta’nin Besni acentesi Miraç Tepegül oldu.

9 Agustos 2024’te gerçeklesen açilista, Maher Holding Sigorta Grubu Baskani Ahmet Yasar ve QCAR Mobilite Genel Müdürü Baris Sezen de yer aldi. Açilista bir konusma yapan Maher Holding Sigorta Grubu Baskani Ahmet Yasar, "Gaziantep gibi önemli bir sehirde, mobilite sektöründe yenilikçi çözümler sunan QCAR’in acente kanalindaki ilk franchise subesini açmanin gururunu yasiyoruz. Bu adim, QCAR’in müsteri odakli hizmet anlayisini Türkiye’nin dört bir yanina tasima hedefinin önemli bir parçasi. Ilk franchise’imizin Quick Sigorta acentemiz Miraç Tepegül tarafindan alinmasi ise finansal market ekosistemimizin ne kadar gerçekçi ve faydali oldugunu da ortaya koyuyor " dedi.



"Yerel is ortaklarimizla birlikte büyümeye devam edecegiz"

QCAR Mobilite Genel Müdürü Baris Sezen ise, "Gaziantep Sehitkamil’de ilk franchise subemizi açmak, markamiz için büyük bir adim. Yerel is ortaklarimizla birlikte büyümeye ve daha fazla noktada hizmet vermeye devam edecegiz. Hedefimiz, 2024 yili sonuna kadar ülkenin dört bir yaninda elliden fazla franchise subesi açmak" seklinde konustu.



“Gaziantep Sehitkamil subesi olarak hizmet vermeye devam edecegiz”

QCAR Mobilite Gaziantep subesini açan Miraç Tepegül, “Bugün burada QCAR Mobilite 6’inci subesini Gaziantep Sehitkamil Subesi açtik. Gaziantep Sehitkamil subesi olarak hizmet vermeye devam edecegiz. Ilerleyen dönemde Gaziantep Havalimani’nda açilis olacaktir. Su an onun prosedürü üzerinden de devam ediyoruz” diye konustu.



Quick Tower’daki Atasehir merkez ofisinden sonra Istanbul’da Yenibosna Nef 22 Ataköy ve hemen ardindan Kurtköy Sabiha Gökçen ofislerini açarak hizli bir ilerleme kaydeden QCAR Mobilite, bu yaz Ankara Esenboga Havalimani, Bodrum Havalimani, Izmir Adnan Menderes Havalimani ve Erzincan Yildirim Akbulut Havalimani ofislerinin açilmasiyla birlikte havalimanlarinda da hizmet vermeye basladi.

Gaziantep Sehitkamil ile baslayan franchise subelerinin açilisi ise kisa süre içerisinde Adapazari, Mardin Havalimani, Midyat, Konya Yüksek Hizli Tren Gari, Ankara Yüksek Hizli Tren Gari, Ankara Gazi, Diyarbakir, Denizli, Adana, Hatay, Iskenderun, Ordu, Büyükçekmece, Antalya, Dalaman ve İçel gibi birçok sehirdeki açilislarla devam edecek.

QCAR Mobilite hakkinda

QCAR Mobilite, Türkiye’nin önde gelen araç kiralama firmalarindan biridir. Ekonomik, pratik ve güvenilir araç kiralama hizmeti sunarak müsterilerin seyahat deneyimini kolaylastirmayi amaçlamaktadir. Genis araç filosu ve üstün müsteri hizmetiyle QCAR Mobilite, Türkiye genelinde hizla büyümeye devam etmektedir. Çoklu kanal yapisiyla acentelere de hizmet kanali sunan QCAR, genis ve yepyeni araç filosuyla dikkat çekiyor. QCAR Mobilite hakkinda daha fazla bilgi ve rezervasyon için www.qcar.com.tr adresini ziyaret edilebilir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile