Quaresma İstanbul'u salladı!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yer yerinden oynadı. Beşiktaş'ın yeni transferi Ricardo Quaresma ilgiden ezilme tehlikesi geçirse de büyük ilgiye cevap verdi. 2 bine yakın ...

 

İstanbul Atatürk Havalimanı ' nda yer yerinden oynadı . Beşiktaş ' ın yeni transferi Ricardo Quaresma ilgiden ezilme tehlikesi geçirse de büyük ilgiye cevap verdi . 2 bine yakın Siyah-Beyazlı futbolsever , Quaresma ' yı tezahüratlar eşliğinde karşıladı . Portekizli , bu sevgiye layık olacağını söyledi .

Beşiktaş ' ın uzun uğraşlar sonrasında İnter ' den renklerine bağladığı Ricardo Quaresma , İstanbul ' a geldi . Portekizli yıldızın saat 15 . 00 ' te İstanbul ' da inmesi beklenen uçağı yaklaşık 50 dakika rötar yaptı . Uçak , Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali ' ne gelince dışarıda bekleyen yaklaşık 2 bin taraftarın da heyecanı arttı . Başarılı oyuncuyu görmek ve omuzlarına almak için saatler öncesinden havalimanına koşan Siyah-Beyazlı futbolseverler , bu esnada büyük coşku yaşadı .
Quaresma için tezahüratlar yapan binlerce taraftar , yıldız ismin uçağının iniş yaptığı haberiyle izdihama yol açtı . Ancak Çevik Kuvvet ' in kurduğu setle çıkış alanına kimse yaklaştırılmadı . Uzun süren bekleyişin ardından 16 . 25 sularında apronda görünen Quaresma , bu setin de yıkılmasına sebep oldu . Beşiktaş forması giydiği görülen Quaresma , Futbol Komitesi üyeleri Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ile aprondan çıktı . Siyah-Beyazlı taraftarlar Portekizli yıldızı coşkulu bir şekilde karşıladı . Süper yetenek , basın mensubu ve kameraman ordusu arasında kaldı . Quaresma ' nın taraftarların arasına karışmaması için güvenlik güçleri büyük bir çaba harcadı . Zaman zaman karmaşa yaşandı . Adeta ilgiden boğulacak duruma gelen , kendisini bekleyen araca uzun süre ulaşamayan Portekizli , zorlukla bindiği aracın kapısından yeni formasıyla el salladı . Quaresma , bu selamıyla büyük alkış aldı . Havalimanı ' Quaresma , Quaresma . . . Oley , oley , oley ' ve ' Beşiktaş ' sloganlarıyla yankılandı . Otomobilin kapısı bile zor kapanırken , uzun süren uğraştan sonra Q7 , kendisini otele götürecek araçla havalimanından ayrıldı . Sıcağı sıcağına açıklama yapan Quaresma , Beşiktaş ' a transfer olmaktan dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu belirterek , " Bana gösterilen sevgiye layık olmaya çalışacağım . Buraya her şeyin en iyisini yapmaya geldim , inşallah da bunu başaracağım . Bütün gücümü Beşiktaş için harcayacağım . Şampiyon olmak için her şeyi yapacağız . " dedi . Ricardo Quaresma , bugün BJK İnönü Stadı ' nda imza atacak . Saat 18 . 30 ' daki törene yaklaşık 30 bin taraftarın katılması bekleniyor . 3 yıllık sözleşme imzalayacak Quaresma , ilk yıl 3 , 5 milyon Euro , ikinci ve üçüncü sezon 3 milyon 750 bin Euro alacak . Toplamdaki 11 milyon Euro ' luk rakam , Beşiktaş tarihinde bir futbolcuya verilen en yüksek rakam olacak . Quaresma için İnter ' e de 7 , 3 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek .
Q7 ' nin formaları hazır
Beşiktaş ' ın flaş transferi Ricardo Quaresma ' nın formaları yoğun çalışmayla hazırlanıyor . Siyah-Beyazlı kulübün Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aksoy , saat 18 . 30 ' da , İnönü ' de sözleşme imzalayacak Quaresma ' nın ilk 5 bin formasının bugün stattaki Kartal Yuvası ' nda yer alacağını kaydetti . Aksoy , " Bunun yanında yine Quaresma temalı 15 bin tişört , şapka ve atkıyı da hazırladık . " dedi . Ayrıca Quaresma , bugün İnönü ' de Beşiktaş ' ın bu sezon giyeceği , Adidas ' ın ürettiği beyaz renkli formasının da lansmanını yapacak .
Kombine kart ve loca satışları başlıyor
Beşiktaş ' ta , 2010-2011 futbol sezonu kombine kartlar ve locaların satışı , bugün başlayacak . 27 Haziran Pazar gününe kadar eski kart sahiplerine satışların yapılacağı , genel satışların 28 Haziran Pazartesi günü başlayıp 14 Temmuz ' da sona ereceği bildirildi . Taraftarların , kombineleri tüm kredi kartlarına 1 peşin ve 4 taksit ile sahip olabilecekleri ifade edildi . Divan Kurulu üyelerinin yüzde 15 indirimli alacağı kombinelerde , KARTALCELL ' den faturalı hat alanlara ve numarasını KARTALCELL ' e taşıyanlara yüzde 5 indirim uygulanacak . Kombine kart satışlarının , İnönü ' deki Kombine Kart Satış Merkezi ' nden , 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ' nden ve ' www . biletix . com ' internet sitesinden yapılacağı belirtildi . Kombinelerin en ucuzu 550 , en pahalısı 7 bin 500 lira .


Zaman
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile