'Demokratikleşme Paketi, Türkiye'ye Bayram Müjdesidir'

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, "AK Parti'nin Türkiye'ye bu bayram öncesi çok güzel bir müjdesi oldu, o müjde, demokratikleşme paketidir" dedi.


Taraklı'da bayramlaşma törenine katılan Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, geleneklerin, sevginin ve insanların birbirine bağlılığının bayramlarda pekiştiğini söyledi.

Demokratikleşme paketinin, Kurban Bayramı'nın müjdesi olduğunu ifade eden Çelik, şöyle konuştu:

"Her bayram kendi müjdesiyle gelir. AK Parti'nin de Türkiye'ye bu bayram öncesi çok güzel bir müjdesi oldu, o müjde, demokratikleşme paketidir. Hükümetimizin ortaya koymuş olduğu son 11 yılki fedakarlığın, hizmet kervanının, mücadelenin ve bu büyük millet azminin her gün ayakta tutulmasının belki de en önemli numunelerinden biridir demokratikleşme paketi. Bu topraklarda hep millet-devlet uzlaşmazlığı, çekişmesi, mesafesi söz konusu oldu. 11 yıldır bu güzel kadrolar, bu millet-devlet mesafesini ortadan kaldırabilmek için elinden gelen gayreti azami şekilde ortaya koydu. Demokratikleşme paketinin bir başka özelliği var. 'Özeti nedir?' diye sorarsanız. Millet ve devlet muhabbetidir. Bu, önemli bir şeydir."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile