Ramazan Bayramı'na Doğru

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Karaloğlu, bayram mesajında, rahmet ve bereket ayı olarak bilinen ramazan ayını uğurlarken, sevinç ve mutlulukların katlandığı Ramazan Bayramı'na kavuşmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Bayramların, sevinç ve mutlulukların arttığı, milli ve manevi bütünleşmenin de en üst seviyede yaşandığı günler olduğunu vurgulayan Karaloğlu, şöyle devam etti:

'Büyüğüyle küçüğüyle, sılada olanıyla gurbette yaşayanıyla aile fertlerinin bir araya geldiği, özlemlerin giderilip dostlukların tazelendiği bu özel günlerin, başta yeryüzü cenneti Antalyamız olmak üzere, cennet vatanımızda ve tüm İslam aleminde nice güzelliklere vesile olmasını, huzur ve güven içinde geçmesini diliyorum. Bu arzu ve düşünceyle, şehrimizde ve ülkemizde bayramın huzur ve güven içerisinde geçmesi için kamu kurumlarımız tarafından her türlü tedbirin alındığını özelikle belirtmek isterim. Bu vesileyle, Antalyalı hemşehrilerimizin, bayramını ilimizde geçirmekte olan tüm konuklarımızın ve ayrıca basın mensubu dostlarımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.'

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile