Ramazan Bereketi Balikesir'de Yasaniyor

Ramazan Bereketi Balikesir'de Yasaniyor

Balikesir Büyüksehir Belediyesi, bu yil da Ramazan Ayi boyunca 20 ilçede vatandaslarin yaninda oluyor. Ekibiyle beraber Altieylül ilçesini ziyaret eden Baskan Yücel Yilmaz, vatandaslarla bir araya gelerek Ramazan aylarini kutladi. Ilçede 10 bin kisilik iftar yermegi dagitimi yapilarak Ramazan’in bereketi paylasildi.

Sehrin dört bir yaninda çalinmadik kapi birakmayan Balikesir Büyüksehir Belediyesi ekipleri ile birlikte her gününü farkli bir ilçede geçiren Baskan Yücel Yilmaz, ziyaret ettigi ilçelerin; merkezinden, kirsal mahalleleri ve köylerine kadar her yerde vatandaslarla bir araya geliyor, ev ziyaretleri gerçeklestirerek orucunu vatandaslarla birlikte açiyor.

10 bin kisilik sicak yemek

Gidilen her ilçede önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine gida kolileri dagitiliyor, engelli vatandaslarin akülü tekerlekli sandalye ihtiyaci karsilaniyor. Büyüksehir Belediyesi, ilçe meydanlarina kurdugu sicak yemek Tirinda da yaklasik 10 bin kisilik iftar yemegi dagitiyor.

Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz’in önderliginde her gün bir ilçede düzenlenen programin son duragi Altieylül Ilçesi oldu. AK Parti Il Baskani Ekrem Basaran, AK Parti Balikesir Milletvekili Mustafa Canbey ve Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci’nin da katildigi programinda Sütlüce Mahallesi’nde kurulan yemek tiri ile vatandaslarla sicak yemek ikram edildi.

Depremzede aileye ziyarete

Yemek TIR’ini ziyaret eden Baskan Yücel Yilmaz ve beraberindekiler ardindan Hatay’dan Balikesir’e gelen depremzede Koç ailesiyle birlikte oruç açti ve Atköy Mahallesi’nde vatandaslarla bir araya geldi. Baskan Yücel Yilmaz ve beraberindeki heyet gün boyu vatandaslari ziyaret edip, dinlerken Büyüksehir ekipleri de ihtiyaç sahibi vatandaslara gida kolisi dagitti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile