Ramazan Etkinlikleri'nde Tasavvuf Gecesi

Ramazan Etkinlikleri'nde Tasavvuf Gecesi

Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin Karaalioglu Parki’nda düzenledigi Ramazan etkinlikleri çerçevesinde usta sanatçi Sami Özer, Tasavvuf Müzigi konseri verdi. Vatandaslar Ramazan çarsisini gezdi, çocuklar ise lunaparkta eglendi.

Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin Geleneksel Ramazan Etkinlikleri, Karaalioglu Parki içerisinde devam ediyor. Vatandaslar, iftar sonrasi Büyüksehir Belediyesi tarafindan kurulan Ramazan çarsisi ve etkinlik alaninda bulustu.

Karaalioglu Parki içerisinde kurulan Ramazan çarsisindaki stantlari gezen vatandaslar aliveris yaparken, yeme içme ünitelerine de ilgi gösterdi. Ramazan etkinlikleri Karagöz-Hacivat gösterisi basladi.

Gölge oyunu Hacivat ve Karagöz, özellikle çocuklari kahkahaya bogdu. Ardindan sahneye tasavvuf müziginin usta ismi Sami Özer çikti. Ilahi ve tasavvuf müziginden sevilen parçalar seslendiren sanatçiya Antalyalilar büyük ilgi gösterdi. Tecrübeli sanatçi Özer, birbirinden güzel ilahiler ve tasavvuf müzikleri ile kendisini dinlemeye gelenlere keyifli bir aksam yasatti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile