Ramazan Etkinlikleri Nurdağı’nda

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Ramazan Etkinlikleri’ her gün bir ilçede vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Bu kez Nurdağı’nda vatandaşlara Ramazan ayının atmosferini yaşatan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinliği, ilçelerin takdirini topluyor.

Önceki gün Yavuzelili vatandaşlarla buluşan Ramazan etkinlerinin bugünkü durağı Nurdağı oldu. Ramazan ayının atmosferini Nurdağı halkına yaşatan Büyükşehir Belediyesi, etkinlik çerçevesinde Türk Tasavvuf Müziği Konseri, Ruhnevaz Tasavvuf Müziği Topluluğu ve Hacivat-Karagöz ile gölge oyunlarıyla vatandaşlara keyifli bir Ramazan gecesi yaşattı.

Kullar Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen etkinliğe vatandaşların büyük ilgi gösterdiği gözlendi. Ruhnevaz Tasavvuf Müziği Topluluğu ve Türk Tasavvuf Müziği Konseri ile manevi bir atmosfer yaşayan Nurdağı halkı, yapılan etkinliklerden memnun olduklarını dile getirdi.

Diğer yandan Hacivat-Karagöz ile orta oyunu gösterilerini izleyen çocuklar, çocuk olduklarını bir kez daha gösterirken, büyükler ise çocukluk günlerini hatırladı.

Program sonrası Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır katkılarından dolayı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Gelecek sene yine bu tür etkinlikleri ilçelerinde görmek istediklerini dile getiren Yıldırır, etkinlikte görev alan grupların temsilcilerine ise bir teşekkür plaketi takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile