Ramzan Bayramı'na Doğru

Şarkışla Kaymakamı Davut Gül ve Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Gül, mesajında, toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Ramazan Bayramı'nı karşılamanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti.

Bayramların, toplumda çok özel bir yere sahip olduğunu aktaran Gül, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Bayramlar, her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı, eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin ziyaret edildiği, yetimlerin ve buruk gönüllerin tamir edildiği, fakir fukaranın aranıp gözetildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği, sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, müstesna günleri ifade eder. Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız."
Gül, tüm insanlık için barış, kardeşlik ve huzur dileyerek, tüm vatandaşların bayramını kutladı.

- Oğuz'un mesajı
Ahmet Turgay Oğuz da, mesajında, Ramazan Bayramı'nın sevgi, barış ve kardeşliğe vesile olması temennisinde bulundu.
Ramazan Bayramı'nın huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Oğuz, "Millet olarak birlik ve beraberliğimizin huzur sofralarında pekiştiği ramazan ayı maalesef çevremizde bulunan İslam ülkelerinin içinde bulunduğu durum nedeniyle buruk geçti. Tüm İslam coğrafyasının ve tüm insanlığın huzura kavuşmasını, bizim kadar barış, kardeşlik ve demokrasi içinde yaşamalarını ve akan kanın bir an önce durmasını diliyorum" ifadesini kullandı.
Oğuz, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile