Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi Dolup Tasiyor

Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi Dolup Tasiyor

Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin kente kazandirdigi Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi, vatandaslarin ugrak mekâni oldu.

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi, TOKI ve Kayseri Büyüksehir Belediyesi is birliginde hayata geçirilen, toplam 1 milyon 260 bin metrekare alaniyla Türkiye’nin açilisi yapilmis en büyük millet bahçesi özelligini tasiyan Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi, açildigi ilk günden bu zamana kadar adeta dolup, tasiyor.

Özellikle gençlerin ilgisini çeken millet bahçesi, içerisinde birçok sportif ve sosyal faaliyetleri barindirirken, gençler, spor tesislerinde futbol, voleybol, tenis ve basketbol oynarken, bazilari da parkurlarda bisiklet ve patenlerle mini gösteri yapiyorlar.

Muhammed Karacabey isimli genç, Kayseri’de yasadigini belirterek, “Millet Bahçesi’ni çok sevdik, cidden çok güzel eglenceli yerleri var, vakit de çok güzel geçiyor. Spor aktiviteleri, yürüyüs yollari çok güzel, kim yaptiysa ellerine saglik” dedi.

Yigitcan Sahin ise her gün arkadaslariyla burada oldugunu, Kayseri’de ilk defa böyle bir proje oldugunu belirterek, emegi geçenlere tesekkür etti.

Samet Çetin de Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi’nde “Burada çok güzel sosyal bir toplum olustugunu düsünüyorum, bizim ve gençlerin ugrak yeri oldu. Sosyallesmek için, hava almak için çok güzel bir mekân” derken, Semih Dogan ise Millet Bahçesi’nin Kayseri’nin ihtiyaci olan bir yer oldugunu belirterek, Büyüksehir Belediyesi’ne tesekkür etti.

Millet Bahçesi’nin minik ziyaretçisi Mert Çavdaroglu da “Burasinin yapilmasi beni çok mutlu etti, buradaki göl de çok güzel, burayi yapanlara tesekkür ederiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile