Refahiyespor: 2 Kemahspor:0

Erzincan Amatör Lig 1. Küme B Grubunda mücadele eden Refahiyespor Kendi evi ve seyircisi önünde oynadığı Kemahspor maçını kazanarak haftayı 3 puanla kapattı.

Sporun özündeki dostluk ve kardeşliği yıllar boyu yaptığı turnuva ve organizasyonlarla gelecek nesillere aşılayan Refahiyespor ve Kemahspor, 1. Amatör küme maçında Refahiye'de karşılaştılar. Centilmence geçen müsabakada, Refahiyespor; Muhammet ve Vasfi'nin golleriyle maçtan 2 â€" 0 galip ayrılarak puanını 9'a çıkardı ve B Grubunda liderliğini sürdürdü.
Maç sonrası açıklama yapan Refahiyespor Teknik Direktörü Ömür Mermerkaya " Amacımız ligi centilmence mücadele ederek şampiyon olarak tamamlamak. Bunun için mücadele ediyoruz. Güzel bir müsabaka oldu. Hem kendi takımımı hem de Kemahspor oyuncuları ve yöneticilerini tebrik ediyorum." dedi. Müsabakayı izleyen Kemah Belediye Başkanı Hüsamettin Şanal, "Maç içinde ve sonrasında Refahiyeli hemşehrilerimizin gösterdiği misafirperverlikten dolayı Refahiyespor'lu yönetici ve futbolcu kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.
Kemahspor futbolcuları ve yönetimi ile birlikte bir araya gelen Belediye Başkanı Hüsamettin Şanal, "Bizi en güzel şekilde temsil eden, pırıl pırıl bir gençlik var karşımda. İnşallah Kemah'a ve spora uzun yıllar hizmet edersiniz. Sezon boyunca birlik ve beraberlik içinde hareket eden bir Kemahspor'u izleme şansımız olacak. Hepinize centilmence mücadelenizde başarılar diliyorum" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile