Rektör Aktekin'den, Emekli Personele  Tesekkür Plaketi

Rektör Aktekin'den, Emekli Personele Tesekkür Plaketi

Nevsehir Haci Bektas Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, üniversitenin Idari ve Mali Isler Daire Baskanligi’nda uzun yillar görevde bulunarak emeklilige ayrilan Osman Erdogmus’a hizmetlerinden dolayi tesekkür etti.

Üniversitede görev yapan tüm akademik ve idari personelin yani sira, egitim gören ögrencilerle birlikte büyük bir aile olduklarini belirten NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin; Osman Erdogmus’a bundan sonraki hayatinda saglik, huzur ve mutluluk diledi. Aktekin, “Üniversitemiz her geçen yil yeni açilan program ve bölümlerimize aldigimiz ögrencilerimizin yani sira akademik ve idare personelimiz ile hizla büyüyüp gelismeye devam ediyor. Üniversitemizin kurulusundan itibaren gelisimin her safhasinda bugün aramizda bulunan veya bulunmayan birçok kisinin büyük katkilari ve emekleri bulunmaktadir. Bugüne kadar vermis oldugunuz hizmetlerinizden ötürü sizlere de sahsim ve üniversitem adina bir kez daha tesekkür ederken, bundan sonraki yasaminizda aileniz ve sevdiklerinizle nice saglikli, mutlu ve güzel bir ömür geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Rektör Aktekin daha sonra Genel Sekreter Nihat Çavusoglu ve Idari ve Mali Isler Daire Baskani Savas Benli’nin de hazir bulundugu veda ziyaretinde emeklilige ayrilan Osman Erdogmus’a plaket takdiminde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile