Rektör Aktekin Mühendislik-Mimarlik Fakültesi Akademik Kurul Toplantisina Katildi

Rektör Aktekin Mühendislik-Mimarlik Fakültesi Akademik Kurul Toplantisina Katildi

Nevsehir Haci Bektas Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Mühendislik-Mimarlik Fakültesi’nin 2022-2023 Egitim-Ögretim Yili Akademik Kurul Toplantisi’na katildi.

Mühendislik-Mimarlik Fakültesi Toplanti Salonu’nda gerçeklestirilen toplantiya NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Sahlan Öztürk ve Prof. Dr. Mutluhan Akin, Mühendislik-Mimarlik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ersan Kabalci, Dekan Yardimcilari Doç. Dr. Ayse Orhan ve Doç. Dr. Serhat Çelikten, bölüm baskanlari, fakültenin akademik ve idari personel katildi.

Toplanti; Prof. Dr. Ersan Kabalci’nin fakülte bünyesinde gerçeklestirilen proje, yayin ve bilimsel çalismalar hakkinda bilgi paylasimiyla basladi.

Kabalci, egitim-ögretim faaliyetleri, kamu-üniversite-sanayi is birligi çalismalari ve ögrenciler için kariyer gelistirmeye yönelik programlar hakkinda bilgi verdi. NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, ögrencilere en iyi egitimi vermekle birlikte devletin ve toplumun üniversiteden beklentisi dogrultusunda ‘Dogal ve Kültürel Miras Turizmi’ alaninda ihtisaslasan ‘Bölgesel Kalkinma Odakli Üniversite’ olarak, sehrin ve bölgenin basta turizm ve sanayisi olmak üzere, sahip oldugu tüm degerleriyle birlikte kalkinmasina büyük önem verdiklerini söyledi.

Aktekin bu çerçevede, tüm birimlerde görev yapan akademik personelin nitelik ve nicelik açisindan ortaya koydugu ve koyacaklari yayin, proje ve diger tüm çalismalarin büyük önem arz ettigini vurguladi.

Aktekin ayrica üniversitede egitim gören ögrencilerin ders disi sosyal ve kültürel gelisimlerine büyük oranda katkida bulunarak kendilerini zenginlestirecek sosyal, kültürel ve bilimsel etkinliklere de büyük önem verdiklerini sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile