Rektör Çomakli, Üniversite Yerleskesinde Bulunan Yurtlari Ziyaret Etti

Rektör Çomakli, Üniversite Yerleskesinde Bulunan Yurtlari Ziyaret Etti

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomakli, üniversite kampüsünde yer alan Gençlik ve Spor Bakanligina bagli yurtlari ziyaret ederek çesitli incelemelerde bulundu.

Yeni akademik dönemin hazirliklarinda sona gelen Atatürk Üniversitesi, bir yandan ögrencilerin magduriyet yasamamasi için tüm birimleriyle yogun bir mesai harcarken diger yandan da paydas kurumlarla is birligi içerisinde ortak çalismalar yürütmeye devam ediyor. Hem iç hem de dis paydaslar ile koordineli bir sekilde çalistiklarini ve sürekli olarak diyalog halinde olduklarini belirten Rektör Çomakli, ögrencileri yakindan ilgilendiren her olgu ve olayi yakindan takip ettiklerini belirtti.

Erzurum Gençlik ve Spor Il Müdürü Birdal Öztürk’ün de eslik ettigi ziyarette degerlendirmelerde bulunan Rektör Çomakli, “Ailelerin bizlere güvenerek yolladiklari çocuklarini bizler de evladimiz olarak görüyor ve bu bilinçle hareket ediyoruz. Bu noktada sorumlulugunuz büyük, bu yüzden evlatlarimizin kalacagi yerler, onlari kimlere emanet etigimiz bizim için çok önemli. Bu sebeple kampüsümüzde yer alan yurtlari ziyaret ederek sosyal ve fiziki alanlarini inceledik ve yurt yöneticileriyle bir araya gelerek yapilan hazirliklar hakkinda bilgi aldik, simdi içimiz daha rahat ve daha huzurlu” dedi.

Ögrenciler için bilimsel anlamda güçlü bir egitim sürecinin yani sira verimli bir sosyal ve sehir hayatinin da oldukça önem tasidigini belirten Rektör Çomakli, “Yurtlarin ögrencilerimizin yuvalari olmalarini arzu ediyoruz, bu noktada hem üniversite olarak bizler hem de Gençlik Ve Spor Il Müdürlügümüz gereken her türlü destegi veriyor. Hiçbir ögrencimizin magduriyet yasamamasi adina simdiye kadar oldugu gibi bundan sonra da var gücümüzle çalismaya devam edecegiz. Bu düsüncelerle yeni dönemin bir kez daha ögrencilerimize, yurt çalisanlarimiza ve sehrimize hayirli olmasini diliyorum” seklinde konustu.

Yurt ziyaretinin ardindan heyet, üniversitede yapimi devam eden yeni okuma salonunu ziyaret ederek çesitli incelemelerde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile