Rektör Elmastas Ve Esinden Ögrencilere Ev Yemegi Sürprizi

Rektör Elmastas Ve Esinden Ögrencilere Ev Yemegi Sürprizi

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastas ve esi Fatma Elmastas, ögrencilerin davetini kirmayarak evlerine konuk oldu.



Ramazan ayi münasebetiyle iftar programlarinda ögrencilerle sikça bir araya gelen Rektör Elmastas, BEÜ’de ögrenim gören bir grup ögrencinin davetini kirmayarak esinin bizzat hazirladigi yemekler ile ögrenci evinde iftar yapti. Iftarin ardindan ögrenciler ile sohbet eden Necmettin Elmastas ve esi, kendilerini iftara davet ettikleri için gençlere tesekkür ederek hatira fotografi çektirdi. Ögrenim hayati boyunca hem yurt hem de ögrenci evinde kaldigini söyleyen Rektör Elmastas, "Ramazan ayinin ortalarina gelindigi bu günlerdeki bereketli iftar sofrasini, ögrencilerimiz ile paylasiyor olmak beni ziyadesiyle mutlu etti. Bu vesileyle ögrencilerimizle bir araya gelip muhabbet etme firsati buluyoruz. Biz ögrenci merkezli bir üniversiteyiz. Onlarin istekleri bizim için çok önemli” dedi.



Rektör esinin evde hazirladiklari yemekleri getirerek sofrayi donattigini söyleyen ögrenci Servet Senyit ise “Rektörümüz Prof. Dr. Necmettin Elmastas ve esi Fatma Elmastas Hanimefendiyi agirlamaktan büyük onur duyduk. Kendileri, ögrenci evimize her ne kadar tesrif edip misafirimiz olmuslarsa da aslinda onlar bizi agirladilar. Kiymetli Hanimefendi, evinde bizzat kendisinin hazirladigi ev yemekleri ile soframizi donatti ve birlikte iftarimizi açtik. Bu kibar ve nazik düsünceleri için kendilerine tüm arkadaslarim adina tesekkür eder, sükranlarimizi arz ederiz” diye konustu.

Iftar programina Saglik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ögretim Üyesi Hatice Öntürk ve BEÜ Kurumsal Iletisim Koordinatörü Ögretim Görevlisi Bedir Çiftçi de katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile