Rektör Erdal, Deprem Bölgesindeki AÖF Büro Personeliyle Bir Araya Geldi

Rektör Erdal, Deprem Bölgesindeki AÖF Büro Personeliyle Bir Araya Geldi

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, 6 Subat depremlerinden en çok etkilenen illerden Kahramanmaras, Malatya, Adiyaman ve Hatay’daki Anadolu Üniversitesi Açikögretim Sistemi büro personelleriyle bir araya geldi.

Deprem bölgesindeki Anadolu Üniversitesi personeline tekrar geçmis olsun dileklerini ileten Rektör Erdal’a, Açikögretim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ibrahim Kaya da eslik etti. Deprem bölgesindeki Açikögretim Sistemi hizmetlerinin aksamadan devam etmesi noktasinda Anadolu Üniversitesinin tüm imkanlarini seferber ettigini ifade eden Rektör Erdal, tamamen yikilan veya agir hasarli bürolari da yerinde gördü. Söz konusu illerdeki rektörler ile de istisare edilerek yeni bürolar insa edilinceye kadar, AÖF büro hizmetlerine üniversite kampüslerinde devam etme karari alindi.

“Emek ve gayretleri için AÖF büro personelimize tesekkür ediyorum”

2 gün boyunca deprem bölgesindeki illerde faaliyet gösteren büro personeliyle bir araya gelen ve onlarla sohbet eden Rektör Erdal, gerçeklesen ziyaretlerden büyük memnuniyet duydugunu ifade ederek sunlari söyledi:

“Anadolu Üniversitesi olarak ülkemizin yasadigi felaketlerde sosyal sorumluluk bilinci ve milli beraberlik duygularimizla seferber olduk. Tekrardan tüm ülkemize geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Üniversitemiz deprem felaketlerinin ardindan hem yardim hem de ögretim faaliyetlerinin sürdürülmesi için yogun mesaisine devam etti. Personelimiz de bu yogun çalismalarimiza özveriyle destek verdi. Bugün 4 kitada 39 ülkede egitim hizmeti sagliyor, milyonlarca ögrencimizi çagdas ve nitelikli bir egitim ile mezun ediyoruz. Süphesiz bürolarimiz araciligiyla sundugumuz hizmetler de büyük basarinin yapi taslarindan birisi. Anadolu Üniversitesi olarak deprem bölgesindeki tüm illerde sundugumuz hizmetleri ayni kalite ile devam ettirmek kararliligindayiz. Bu vesileyle tüm büro personellerimize emek ve gayretleri için tesekkür ediyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile