Rektör Kılıç'a Ziyaretler Sürüyor

Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı Gülşehir Kaymakam Vekili Abdullah Özadalı, Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, Nevşehir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Atilla Oğuz Boyalı ile Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sinan Akdoğan ziyaret etti.

Yeniden NEÜ Rektörlüğü görevine seçilen Kılıç'ın makamında gerçekleşen ziyarete Gülşehir Kaymakam vekili Özadalı, Belediye Başkanı Dursun ve Çat Belediye Başkanı Duru katıldı.

Özadalı ve beraberindekilerin kendisini ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kılıç, ayrıca Kaymakam Özadalı'ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetler Genel Müdürlüğü görevinden Nevşehir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine atanan ve görevine başlayan Boyalı ve Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Mali Hizmetler Başkanı İsmail Oymak da Kılıç'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıç, Boyalı ve Oymak'a teşekkür ederek, yeni görevlerinin hayırlı olması diledi.

Ayrıca Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Sinan Akdoğan da, Kılıç'ı ziyaret ederek bir süre görüş alışverişinde bulundular.

Muhabir: Murat Asil

Yayıncı: Yücel Velioğlu
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile