Rektör Laçiner, Yaşam Gazetesi'ni Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, kentte yerel yayın yapan Yaşam Gazetesi'ni ziyaret etti.

Laçiner, beraberindeki Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Özdemir, ÇOMÜ Basın Halkla İlişkiler Koordinatörü öğretim görevlisi Öznur B. Doğangün ile gazetenin imtiyaz sahibi Levent Yener ve yazı işleri müdürü Kerem İriç ile görüşüp, gazetenin basım teknikleri ve dağıtımıyla ilgili bilgi aldı.

Rektör Laçiner, Yaşam Gazetesi'nin en çok okunan gazetelerden birisi olduğunu belirterek, bir okur olarak gazeteyle ilgili değerlendirmelerini paylaştı.

-Eğitime Destek Projesi sona eriyor-

Çanakkale Belediyesi'nin desteğiyle Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren Eğitime Destek Çalışma Grubu'nun faaliyeti olan Eğitime Destek Projesi sona eriyor.

Proje kapsamında, 2 Temmuz - 10 Ağustos tarihleri arasında, 6-15 yaş arası çocuklara yönelik gerçekleştirilen ücretsiz yaz okulu programından 309 çocuk yararlandı. Yaz okulunda haftada 3 gün yüzme, rüzgar sörfü eğitimleriyle oyunlarla haklar, drama, ritm, toprak şekillendirme, öykülere yolculuk, dans, halk oyunları atölyeleri yapıldı.

Yarın yapılacak, yaz okulunun performans gösterileri, oyun ve yarışmaların yer aldığı şenlikle proje sona erecek.

-Atatürk Caddesi'ndeki çalışmalar tamamlandı-

Çanakkale Belediyesi tarafından Atatürk Caddesi'nde yürütülen üst yapı çalışmaları tamamlandı.

Kent içi trafiğin ana arterleri arasında yer alan Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirilen üst yapı çalışmaları kapsamında, sıcak asfalt kaplama, tretuvar ve yaya yollarının yenileme çalışmaları yapıldı.

İyileştirme çalışmaları planlandığı gibi üç günde tamamlanıp, söz konusu alan araç trafiğine yeniden açıldı.

Muhabir: Mehmet Bayer

Yayıncı: Haluk Yüksel
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile