Rektör Özölçer'den 2022 Engelsiz Üniversiteler Ödülleri Takdimi

Rektör Özölçer'den 2022 Engelsiz Üniversiteler Ödülleri Takdimi

Yüksekögretim Kurulu’nun (YÖK) düzenledigi 2022 Engelsiz Üniversiteler Ödülleri’nde kazanilan Turuncu Bayrak ve Engelsiz Program Nisani ödülleri, Rektör Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer tarafindan sahiplerine takdim edildi.

2022 Engelsiz Üniversiteler Ödülleri’nde açik, yari açik ve kapali alanlarin engelli bireylere yönelik düzenlenmesi için gayret gösteren ve Turuncu Bayrak ödülü almaya hak kazanan Devrek Meslek Yüksekokulu, Eregli Egitim Fakültesi, Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçi Meslek Yüksekokulu, Ilahiyat Fakültesi ve Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nin ve 2022 Yili Engelsiz Program Nisani almaya hak kazanan Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nün ödülleri Rektör Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer tarafindan takdim edildi.

Ödül takdimine Fen Fakültesi’nden Prof. Dr. Kadir Demir, Eregli Egitim Fakültesi’nden Prof. Dr. Soner Yavuz, Ilahiyat Fakültesi’nden Prof. Dr. Seyfullah Kara, Devrek Meslek Yüksekokulu’ndan Dr. Ögr. Üyesi Yakup Söylemez, Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçi Meslek Yüksekokulu’ndan Doç. Dr. Mustafa Zor, Sezai Karakoç Kültür Merkezi için Saglik Kültür Spor Daire Baskanligi’ndan Feray Çiçek, Engelli Ögrenci Birim Koordinatörlügü’nden Hakan Kalyon ve Yapi Isleri Daire Baskanligi’ndan Sebnem Gümüs katildi.

Rektör Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer Turuncu Bayrak ve 2022 Yili Engelsiz Program Nisani ödül sahiplerinin basarilarinin devamini diledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile