Rektör Özölçer Koltugunu Çocuklara Devretti

Rektör Özölçer Koltugunu Çocuklara Devretti

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla makaminda agirladigi çocuklara rektörlük koltugunu devretti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami vesilesiyle Haci Mevlüt ve Haci Sabahat Hamzaoglu Anaokulu 5 Yas Minik Kalpler Sinifi ögrencilerinden Bulut Belen ve Azra Egemen’i makaminda agirladi. Ziyarette çocuklarin velileri, birim sorumlusu Ögr. Gör. Yasemin Cengiz Demir ve miniklerin ögretmeni Ebru Balçik yer aldi. Ziyarete ellerinde çiçeklerle gelen miniklere sirasiyla makam koltugunu devreden Rektör Özölçer, onlarla bir süre sohbet etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla çocuklari makaminda agirlamaktan ve kendilerini dinlemekten büyük keyif aldigini dile getiren Rektör Özölçer, çocuklarin büyüdüklerinde bu makamlarda oturacak kisiler oldugunu, onlari özveriyle ulus ve millet bilinciyle, dayanisma ve yardimseverlik duygulariyla yetistirmenin büyük önem tasidigini ifade etti.

Rektör Özölçer ayrica çocuklara kendi kültür ve manevi degerlerinin aktarilmasi hususunda herkese büyük sorumluluk düstügünü belirterek çocuklarin hizli dönüsen, dijitallesen dünya karsisinda kendi kültür ve manevi degerleriyle bu sürece katilip çalismalari, ülkeyi ileri götürme konusunda kararlilik göstermeleri için erken yasta bu bilincin onlara aktarilmasi gerektigine dikkat çekti.

Ziyaret toplu fotograf çekimiyle son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile