Rektör Prof. Dr. Çelik, Organize Sanayi Bölgesi'ni Ziyaret Etti

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, 1.Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Teknokent Sorumlusu Prof. Dr. Ahmet Özbaysar ile birlikte 1.Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret eden İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'i, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Remzi Yaşar ile 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Vahap Erdem karşıladı.
Ziyaretle ilgili bilgi veren İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, "Ziyaretimizin amacı, üniversite ile sanayi işbirliğini arttırmaktır. Fikir alışverişinde bulunmak için buradayız" ifadelerini kullandı.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç da konuşmasında, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip, "Üniversite sanayi işbirliği adına, uzun yıllar özlediğimiz bir tablo gerçekleşiyor. Üniversite sanayi işbirliğini öne çıkarmak zorundayız" şeklinde konuştu.
Teknokent içerisinde Ticaret ve Sanayi Odası ile 1. Organize Sanayi Bölgesi ve 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin de bulunduğunu hatırlatan TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, "İlimiz için önemli olan Teknokent çalışmalarında paydaşlar olarak bulunuyoruz. Malatya sanayisine ciddi katkıları olacağını bildiğimizden, üzerimize bu konuda ne düşüyorsa yapıyoruz" diyerek, organize sanayi bölgesine meslek yüksek okulu yapılmasını talep ettiklerini kaydetti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile