Rektör Uysal, Greenmetric Çalisma Grubunu Kabul Etti

Rektör Uysal, Greenmetric Çalisma Grubunu Kabul Etti

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazim Uysal, UI GreenMetric Dünya Üniversiteler Derecelendirmesi 2021 yili çalismalari ile ilgili olarak DPÜ Kalite Koordinatörlügü GreenMetric çalisma grubunu makaminda agirladi.

UI GreenMetric Dünya Üniversiteler Derecelendirmesinde 2021 yilinda 457. siraya yükselen Kütahya Dumlupinar Üniversitesinin sürdürülebilirlik çalismalarindaki basarisinin göstergesi olan UI GreenMetric Sertifikasi ziyaret sirasinda Rektör Kazim Uysal’a sunuldu.

Rektör Kazim Uysal, görüsmeye iliskin yaptigi açiklamada, sürdürülebilirligin saglanmasi ve kalitenin iyilestirilmesi temel felsefesi dogrultusunda DPÜ’de sürdürülebilirlik çalismalarina yogun bir mesai harcandigini belirtti.

Rektör Uysal, DPÜ bünyesinde yapilan bu çalismalarin belgelendirilmesi ve üniversitenin dünya çapinda bilinilirliginin arttirilmasinda DPÜ Kalite Koordinatörlügü biriminin sistemli ve uyumlu çalismasinin önemli bir yeri oldugunu ifade ederek basta Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Saygin olmak üzere, Kalite Koordinatör Yardimcilari Doç. Dr. Filiz Yüksel ve Ars. Gör. Dr. Mürsel Güler, Ars. Gör. Dr. Isik Altunal, Ögr. Gör. Ali Kosat, Nevin Kalfa, Gönül Bas ve Fikret Diktas’tan olusan Kalite Koordinatörlügünün personellerini tebrik etti.

Kalite Koordinatörlügünden sorumlu Rektör yardimcisi Prof. Dr. Atilla Batur yaptigi açiklamada, disiplinli ve yogun mesai saatleri harcayarak yaptiklari çalismalar sonucu Dumlupinar Üniversitesinin dünya çapinda taninmasindaki katkilardan dolayi Kalite Koodinatörlügü birimini tebrik ederek, DPÜ bünyesinde yapilan çalismalarin devam ettigini ve bu çalismalarin belgelendirilmesi ile gelecek yillarda daha iyi sonuçlar elde edilecegine inandigini belirtti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile