Renault Münih IAA Mobility 2023'Te Yeni Modelleriyle Yer Aldi

Renault Münih IAA Mobility 2023'Te Yeni Modelleriyle Yer Aldi

Renault, IAA Mobility 2023’te yeni modelleriyle yerini aldi.



Renault, Münih IAA Mobility 2023’te yeni modelleriyle kullanicilarla bulustu. Yeni Scenic E-Tech Elektrikli modelinin dünya tanitimini gerçeklestiren sirket, Yeni Rafale modeliyle de dikkat çekti. Yeni Rafale E-Tech Hybrid modelinin solarbay panoramik cam tavan teknolojisi fuarda kullanicilarin deneyimine sunuldu. 5 Eylül Sali günü 7 koltuklu Kangoo’nun tamamen elektrikli versiyonu olan Yeni Grand Kangoo da fuarda kullanicilarla bulusacak.

MAIS A.S. Genel Müdürü Dr. Berk Çagdas, “Renault, bu yil Münih IAA Mobility’de markanin yeni tasarim dilini tasiyan ve özellikle genis ailelere yönelik ihtiyaçlari karsilayan Scenic modelinin yüzde 100 elektrikli versiyonunun dünya lansmanini gerçeklestirdi. D segmentindeki standartlari yeniden belirleme iddiasi tasiyan Rafale modeli de fuarin ilgi çeken modellerinden biri olarak öne çikti. Markanin yeni DNA’siyla tamamen örtüsen Rafale modelini 2024’ün ikinci yarisinda Türkiye’de satisa sunmayi planliyoruz” dedi.



Yeni Renault Rafale E-Tech

Renault ürün gaminin tepe noktasini olusturacak yeni coupe SUV modeli Rafale, E Tech hibrit sistemi ve CMF CD platformu kullaniliyor. Araç, 200 bg E Tech hybrid güç aktarimi, 1.100 km sürüs menzili, 648 litre bagaj hacmi ve 984 santimetrekare ekraniyla öne çikiyor.

Yeni Renault Rafale, yakit tüketim oranlari ve teknolojisi kadar, geri dönüstürülmüs malzemeler kullanan 200 bg E-Tech tam hibrit güç aktarma sistemiyle de öne çikiyor. Model, yeni bir E-Tech 44 300 bg güç aktarma sistemiyle kendisini yüksek performansli otomotiv dünyasinda üst siralara tasiyacak teknolojik ilerlemelerle gelistirilecek.

Rafale modelinde, istendiginde karartilabilen veya aydinlatilabilen genis solarbay panoramik cam tavan teknolojisi bulunuyor. Dört geçirgenlik modundan birini kullanarak içeri ne kadar isik girecegine kullanici karar verebiliyor.

Yeni Renault Scenic E-Tech

Renault Scenic tamamen elektrikli güç aktarma sistemine kavusuyor. Ittifak tarafindan gelistirilen CMF-EV platformu üzerine insa edilen Renault Scenic E-Tech, 620 km’ye (WLTP) varan menziliyle sehir içi sürüsler ve uzun yolculuklar için öne çikiyor.

Yeni modelin motoru 160 kW’a (220 bg’ye esdeger) kadar güç sagliyor, böylece otomobil çevik bir sürüs sunuyor. 2,78 metre uzunlugundaki aks mesafesi, arkadaki yolcular için 278 mm’lik bir diz mesafesi ve 545 litrelik bagajiyla genis bir iç hacim sunuyor.

Yeni Grand Kangoo EV

Sirket, daha önce benzinli ve dizel motor seçenekleri ile Kangoo’nun daha uzun ve 7 koltuklu olan versiyonunu ‘’Grand Kangoo’’ ismi ile tanitmisti. Simdi ise Münih’te 7 koltuklu Kangoo’nun tamamen elektrikli versiyonu olan “Grand Kangoo EV” yi tanitiliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile