Ressam Sabri Özdemir'in Ilk Kisisel Resim Sergisi Büyük Ilgi Gördü

Ressam Sabri Özdemir'in Ilk Kisisel Resim Sergisi Büyük Ilgi Gördü

Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde Ressam Sabri Özdemir’in ilk kisisel resim sergisi, sanatseverlerin begenisine sunuldu.

Tavsanli Zeytinoglu Halk Kütüphanesi karsisinda açilan ve iki gün boyunca sanatseverlerin görme imkani bulacagi 35 eser hakkinda bilgiler veren Ressam Sabri Özdemir, sunlari söyledi; " Ilk kisisel resim sergimde toplamda 35 eserim bulunmakta. Okul ve is hayatim boyunca yaptigim tüm eserleri degerli sanatseverlere sunmaktan büyük onur duyuyorum. Çalismalarimda Yagli boya ve akrilik boya tekniklerini kullandim. Sürrealist tarzda yaptigim çalismalar çesitli konulardan olusmakta. Iki senedir üzerinde çalismalara yogunlastigim beyazpalet ve inci adli resim atölyemin de çok yakinda açilisini Subasi Mahallesinde yapmayi planliyorum. Sanata gönül vermis ve kendisini bu yönde gelistirmek isteyen herkesi atölyemize de bekliyorum."

Açilis sonrasi degerlendirmede bulunan Tavsanli Belediye Baskani Ali Kemal Derin, " Sabri Özdemir kardesimizin resimlerini teker teker gezip inceledik. Çok memnun kaldik. Tavsanli’da böyle çok degerli sanatçilarin olmasi beni gerçekten memnun etti. Her zaman sanatin ve sanatçinin yaninda olacagiz. Davet ettikleri için çok tesekkür ediyorum. Herkesin de bu eserleri görmesini isterim. " diyerek Resim sanatçisi Sabri Özdemir’i tebrik etti.

Sabri Özdemir’in birinci kisisel resim sergisine, Tavsanli Kaymakami Hayrettin Baskin, Belediye baskani Ali Kemal Derin, Emniyet Müdürü Güven Türkmen, Kütahya Kültür ve Sanat Dernegi (KÜSAD) Baskani Bayram Yildiz, Ilçe Milli Egitim Müdürü Rasit Küçükkagnici, Milli Egitim Sube Müdürü Sedat Cumali Koca ve çok sayida sanat sever katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile