Ressamlardan Tunceli'deki Çocuklara Sürpriz

Ressamlardan Tunceli'deki Çocuklara Sürpriz

Türkiye’nin farkli illerinde yasayan 22 ressam, hazirladiklari ’Resimle Çocuklara Umut Ol’ projesi çerçevesinde, Tunceli’deki 22 ögrencinin karakalem portresini çizerek ögrencilere sürpriz yapti.

Tunceli Diyap Aga Ilkokulu ögretmenlerinden Nejla Dokur, iletisim kurdugu ressamlara kendi ögrencilerinin vesikalik fotograflarini gönderdi. Kisa sürede fotograflari kendi aralarinda paylasan ressamlar, hazirladiklari ’Resimle Çocuklara Umut Ol’ projesi çerçevesinde , ögrencilerin karakalem portrelerini çizerek kargo yoluyla gönderdi. Ressamlarin gönderdigi resimler arasinda kendilerini gören ögrenciler büyük mutluluk yasadi.

Ögrencilerinin özellikle sosyal, kisisel becerilerinin artmasi ve sanata özendirilmesi açisindan güzel bir sürpriz yasadiklarini belirten ögretmen Nejla Dokur, "Ögrencilerimize okulu sevdirmek ve derslere konsantrasyonlarini arttirmak için sinifimizda çesitli etkinlikler yapiyoruz. Ressam Emre Isin ile görüstügümüz de bize ’Resimle Çocuklara Umut Ol’ isimli projelerinden bahsetti. Bizlerde ögrencilerimizin vesikalik fotograflarini kendilerine gönderdik. Farkli sehirlerde yasayan 22 ressam ögrencilerimizin resimlerini çizerek, kargo yoluyla bize gönderdi. Ögrencilerimiz kendi resimlerini görünce çok mutlu oldu. Ögrencilerimizin sanata yönlendirilmesi, her seyden önce onlarin mutlu olmalari çok daha önemli. Ögrencilerimizin kendi resimlerini görünce yasadigi mutluluk beni de ziyadesiyle mutlu etti. Ögrencilerimize yasattiklari mutluluk ve güzel sürprizlerinden ötürü, Ressam Emre Isin basta olmak üzere, degerli resim sanatçisi arkadaslarimizin her birine ayri ayri tesekkür ediyorum. Ellerine emeklerine saglik" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile