Rijkaard'ın Pino planı

Galatasaray'da Gaziantepspor maçı hazırlıkları sürerken teknik direktör Rijkaard'ın sakatlığı geçen Pino'...


Galatasaray'da Gaziantepspor maçı hazırlıkları sürerken teknik direktör Rijkaard'ın sakatlığı geçen Pino'yu ilk 11'de sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi. Sarı kırmızılıların A2 takımıyla yaptığı ve 4-1 kazandığı karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkan Kolombiyalı futbolcu attığı 2 gol ve performansıyla göz doldururken tam olarak hazır olduğunun da sinyallerini verdi. Teknik direktör Rijkaard'ın Pino'yu Gaziantepspor karşısında orta sahanın sağında görevlendirmeyi düşündüğü belirtildi.

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Hollandalı teknik adamın ileride tek forvet olarak Baros'u, bu futbolcunun arkasında Elano'yu görevlendireceği, orta sahanın solunda ise Kewell'a şans vereceği ifade edildi. Takımla birlikte henüz antrenmana çıkmayan Misimoviç'in ise yedek soyunacağı,  teknik direktör Rijkaard'ın oyunun gidişatına göre bu futbolcuyu ikinci yarıda sahaya süreceği öğrenildi. Orta sahanın ortasında da değişiklik yapmayı planlayan Rijkaard'ın Mustafa Sarp - Ayhan ikilisinin yerine Barış ve Lorik Cana'ya şans vereceği ileri sürüldü.

Öte yandan Galatasaray Futbol Takımı Sağlık Koordinatörü Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu, Almanya'dan gelen özel bir sağlık ekibinin oyunculara testler yaptığını duyurdu. Gelen sağlık ekibinin Almanya Milli takımı, Chelsea, Milan ve Real Madrid'te de görev yaptığını, futbolcuların sakatlıklara karşı adalelerini güçlendirmek için çalışmalarda bulunduğu belirtildi.

 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile