Rize'de 19 Mayis Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayrami Kutlandi

Rize'de 19 Mayis Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayrami Kutlandi

Rize’de 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami coskuyla kutlandi.

Tüm Türkiye’de oldugu gibi Rize’de de 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlandi. Sabah saatlerinde Rize Valiligi Atatürk Aniti önünde düzenlenen törende Gençlik ve Spor Il Müdürü Ramazan Öztürk çelenk sundu. Törende saygi durusu ve Istiklal Marsi okundu. Tören daha sonrasinda Rize Kapali Spor Salonu’nda devam etti. Gençlik ve Spor Il Müdürü Ramazan Öztürk 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’nin anlam ve önemini belirten bir konusma yapti. Öztürk’ün konusmasini yapmasinin ardindan siir okundu. Program müzik konserinin ardindan parkur dalinda olan sporcularin yeteneklerini sergilemesiyle devam etti. Ardindan Recep Tayyip Erdogan Üniversitesi folklor ekibi halk oyunlari oynadi. Kutlamalar müzik konserinin yapilmasinin ardindan son buldu.

Törene, Vali Ihsan Selim Baydas, Belediye Baskani Rahmi Metin, ÇAYKUR Genel Müdür Yardimcisi Erdinç Hatinoglu, Il Jandarma Komutani Albay Ali Güngör, Il Emniyet Müdürü Murat Türesin, Il Milli Egitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, daire müdürleri, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri, ögrenciler ve vatandaslar katildi.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Ramazan Öztürk konusmasinda, “Bugün Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’ni tüm yurtta coskuyla kutluyoruz. Milletimizin tüm onur ve asaletiyle büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün rehberliginde tarih sahnesinde bir defa daha saha kalkisinin baslangicidir. Bu tarihle birlikte Türk milleti bu durumu tersine döndürmeye baslayarak esaret altinda var olunmayacagini ve kutsal vatan topraklarimizin ilelebet isgal edilemeyecegini tüm dünyaya haykirmistir” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile