Rize'de Trafik Kazasinda Hayatini Kaybeden Anne Ve 2 Oglu Son Yolculuguna Ugurlandi

Rize'de Trafik Kazasinda Hayatini Kaybeden Anne Ve 2 Oglu Son Yolculuguna Ugurlandi

Rize’de meydana gelen trafik kazasinda hayatini kaybeden anne ve 2 oglu topraga verildi.

Rize’den yola çikarak Akçaabat’ta bulunan akrabalarinin yanina kurban kesmeye giden aile Ümit Bal (41) idaresindeki 53 HC 293 plakali araç kontrolden çikarak bariyerlere çarpti. Kazada sürücünün esi Gülcan Bal (40) ile çocuklari Burak Bal (12), Mert Bal (16) ve Ziya Bal (5) yaralandi. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine saglik ekipleri sevk edilerek yaralilar yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulans ile Recep Tayyip Erdogan Üniversitesi (RTEÜ) Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Anne Gülcan Bal, Burak Bal ve Mert Bal burada yapilan bütün müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybederken Ümit Bal ve küçük oglu Ziya Bal’in tedavisi devam ediyor.

Anne ve çocuklari son yolculuguna ugurlandi

Kazada hayatini kaybeden anne Gülcan Bal ile ogullari Burak ve Mert Bal Rize’nin Pazar ilçesinde bugün ikindi namazinin ardindan kilinan cenaze namazi ile son yolculuguna ugurlandi. Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak’in da katildigi cenazeye Rize Valisi Ihsan Selim Baydas, Çamlihemsin Belediye Baskani Ömer Altun, Çayeli Belediye Baskani Ismail Hakki Çiftçi, Madenli Belediye Baskani Musatfa Çaliskan, Pazar Kaymakami Mustafa Akin, Pazar Belediye Baskani Neset Çakir ile çok sayida aile yakini ve vatandas katildi.

Cenaze Namazini Rize Il Müftüsü Naci Çakmak kildirdi.

Tabuta Pazarspor formasi serildi

Kazada hayatini kaybeden Burak Bal’in takim arkadaslari, Pazasrposlu oyuncular ve kulüp yönetimi de cenaze törenine katildi.

Takim arkadaslari Burak’in tabutunun üzerine Pazarspor’da giydigi formayi serdi. Burak’in takim arkadaslari göz yaslarina boguldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile