Robinho'nun bonservisine 25 milyon Euro

Ricardo Quaresma'dan sonra Beşiktaş 2. bombasını patlatarak, futbol dünya...




Ricardo Quaresma'dan sonra Beşiktaş 2. bombasını patlatarak, futbol dünyasını yine 'allak-bullak' etmeye hazırlanıyor. Önceki gün akşam saatlerinde bize ulaşan ve çok sağlam kaynaktan alınan bu bilgi Beşiktaş'ta hareketli saatlerin yaşandığını ortaya koydu. Quaresma transferini başarıyla sonlandıran Serdar Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu ikilisinin İngiltere'ye 'iş bitirmeye' gittiği haberi geldi. Bu gidişin sebebi ise, Başkan Yıldırım Demirören'in, 'Kim istemez ki?' dediği Robinho'yla ilgiliydi... Schuster'in geldiği günden bu yana ısrarla istediği Brezilyalı yıldız, Beşiktaş'ın hayaliydi ve gerçekleştirecek isimler de Adalı-Zülfikaroğlu ikilisiydi.
ROBINHO GELMEYE ÇOKTAN HAZIR...
LONDRA uçağına binen ikili, İngiltere'ye iner inmez soluğu Manchester yolunda aldı. Manchester City kulübünün kapısına dayanan yöneticiler, Brezilya'nın Santos kulübünde geçtiğimiz yıl kiralık olarak oynayan Robinho için 25 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduklarını söylediler... City'nin İtalyan hocası Mancini, önümüzdeki sezon Robinho'yu kadroda düşünmüyordu ve Beşiktaş'ın teklifi oldukça cazipti... Bir önemli gelişme de, Robinho için Beşiktaş'ın önerdiği rakamın üzerine çıkan da olmamıştı. İngilizler, Beşiktaş'ın bu önerisini düşüneceklerini belirterek, bir anlamda fiyatı biraz daha arttırabileceklerini umuyorlardı... Uzun lafın kısası; Manchester City yönetimi bu teklife oldukça sıcak... Beşiktaş şimdi İngiltere'den gelecek müjdeli haberi bekliyor... Robinho ise, Schuster'in olduğu Beşiktaş'a gelmeye çoktan hazır...

Vikingur hazırlıkları başlıyor
Avusturya kampını tamamlayan Beşiktaş Vikingur ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçının hazırlıklarına bugün başlayacak. Önceki akşam İstanbul'a dönen futbol takımı, dünü izinli geçirdi. Siyah-Beyazlılar, Vikingur ile ilk maçı 15 Temmuz Perşembe günü İnönü Stadı'nda oynayacak. Maçın başlama saati ise 21.00. Lisansı henüz çıkmayan Delgado ve Zapotocny bu maçta forma giyemeyecek.
Yakup SEVİNDİK


Akşam
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile