ROBOSB Teknoloji Takimi Ürettigi 3D Yaziciyi Baskan Küpeli Ve Ekibine Sundu

ROBOSB Teknoloji Takimi Ürettigi 3D Yaziciyi Baskan Küpeli Ve Ekibine Sundu

Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “ROBOSB Teknoloji Takimi” tarafindan üretilen 3D yazici Eskisehir OSB Yönetim Kurulu Baskani Nadir Küpeli, Baskan Vekili ve Okul Temsilcisi Metin Saraç ile yönetim ve denetim kurulu üyelerine takdim edildi.

Son teknolojik sistemler kullanilarak Eskisehir sanayisinin nitelikli ve kalifiye eleman ihtiyacini karsilamak için kurulan Özel Eskisehir OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adindan söz ettiren çalismalara imza atarak, Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor. Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ROBOSB Teknoloji Takimi Danisman Ögretmenleri Tugba Abek ve Mert Günes ile ögrenci Mehmet Ali Çayir ve ögrenci velisi Serif Yasar tarafindan endüstride kullanilmak üzere 3D yazici üretildi.

ROBOSB Teknoloji Takimi Danisman Ögretmenleri Tugba Abek ve Mert Günes ile okul ögrencisi Mehmet Ali Çayir, Eskisehir OSB Müdürlügünü ziyaret ederek ürettikleri 3 boyutlu yaziciyi EOSB Yönetim Kurulu Baskani Nadir Küpeli, Baskan Vekili ve Okul Temsilcisi Metin Saraç ile yönetim ve denetim kurulu üyelerine takdim ettiler. Üretilen 3D yazici hakkinda bilgi veren ROBOSB Teknoloji Takimi Danisman Ögretmeni Tugba Abek, “Okulumuz imkânlariyla üretmis oldugumuz 3D yazici baski kalitesi ve teknik donanimi piyasadaki yazicilara göre üst kalitededir. Endüstride parça üretimi ve prototip üretiminde kullanilabilmesi için 300x300x300mm boyutlarinda baski alabilmektedir. Ürünün patenti alinarak satisa sunulmasi planlanmaktadir” dedi.



Basimiza icat çikarmaya devam etsinler

Ögretmenler ve ögrenciyi agirlayan Baskan Küpeli, ROBOSB takiminin çok önemli islere imza attigini ifade ederek, “Okulumuz bünyesinde kurulan ROBOSB Teknoloji takimimiz elde ettigi dünya ikinciligi yani sira çok önemli projelere ve icatlara imza atiyor. Ögrencilerimizin yaptigi çalismalar bizleri gururlandiriyor. Ögrencilerimiz basimiza icat çikarmaya devam etsinler. Okul yönetimimizi, ögretmenlerimizi, ögrencimizi ve velimizi tebrik ediyorum” diye konustu.



Piyasadaki 3D yazicilara göre oldukça kaliteli

Baskan Vekili ve Okul Temsilcisi Metin Saraç ise, “Verdigimiz proje hedefi ile ROBOSB Teknoloji takimi ögrencisi, ögretmenlerimiz ve bir velimizin destegi ile çok kisa sürede piyasadaki yazicilara göre üst düzey ve son derece kaliteli bir 3D yazici ürettiler. Ögrencimize, ögretmenlerimize ve velimize çok tesekkür ediyorum. Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak önemli çalismalara ve projelere imza atmaya, ülkemize katki saglamaya devam edecegiz” ifadelerinde bulundu.

Ziyaretin sonunda ROBOSB Teknoloji Takimi Danisman Ögretmenleri Tugba Abek, Mert Günes, ögrenci Mehmet Ali Çayir; Yönetim Kurulu Baskani Nadir Küpeli, Baskan Vekili ve Okul Temsilcisi Metin Saraç, Yönetim Kurulu Üyeleri Riza Zeydan, Yavuz Ayva, Hikmet Çetin, Denetim Kurulu Üyeleri Erol Öz ve Hasan Hakan Bayar ile Bölge Müdürü Erhan Tatar’a kendi üretimleri olan 3D yazici ile baski yaptiklari isimlerinin yazili oldugu masa isimliklerini hediye ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile