RodiMood 132. şubesini Uşak'ta açtı

Hazır giyim sektörünün önde gelen markalarından olan RodiMood, 132. mağazasını Uşak'ta açtı. Durak Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'ndeki açılış törenine

  Hazır giyim sektörünün önde gelen markalarından olan RodiMood , 132 . mağazasını Uşak ' ta açtı . Durak Mahallesi İsmet Paşa Caddesi ' ndeki açılış törenine Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan , Sesli Battaniyeleri ve TÜGİD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hazim Sesli , RodiMood Yönetim Kurulu Başkanı Fetin Kazancı , eski millî futbolcu ve spor yorumcusu Hakan Şükür ile çok sayıda davetli katıldı . Açılışa gelenler , Şükür ' le fotoğraf çektirip mağazadan aldıkları giysileri imzalattı .

Törende konuşan Başkan Erdoğan , Yönetim Kurulu Başkanı Kazancı ' ya , Uşak ' ta mağaza açtıkları için teşekkür etti . Erdoğan , " Fetin beyden seramik konusunda da Uşak ' a yatırım yapmasını bekliyor ve istiyorum . Bu konuda belediyemize düşen ne varsa yapmaya hazırız . " dedi .

2007 yılında üretimden çekilerek pazarlama ve yönetime odaklandıklarını söyleyen Fetin Kazancı , ise , " Ürün ve markaya yatırım yaparak , tüm bireylerin ihtiyaçlarını karşılayan bir tasarım farkı ortaya koyan RodiMood ' un , Türkiye çapında 132 mağazası ve 33 franchisi bulunuyor . " şeklinde konuştu . Ürünlerinin tamamını Türkiye içinde imal ettirdiklerini beyirten Kazancı , " Ekonomik krize rağmen büyüyen bir markayız . 2010 yılında 180 milyon dolarlık ciro hedefliyoruz . Türkiye çapında 300 ' ün üzerinde bayiye toptan satış yapıyoruz . Yıl sonuna kadar 175 mağazaya ulaşmayı planlıyoruz . Önümüzdeki yıldan itibaren yurt dışında da mağaza açmaya başlayacağız . " dedi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile