Romanlardan Başkan Çerçioğlu’Na Davullu-Zurnalı Karşılama

Aydın’ın Ilıcabaşı Mahallesi’nde yaşayan romanlar Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu toplu halde teşekkür etmek için mahallelerine davet ettiler.

Başkan Yardımcıları Kamil Kaya ve Cemalettin Küçükerol ile mahalleye giden Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu, mahalle sakinleri davul ve zurna eşliğinde oyunlar oynayarak karşıladılar.

Ilıcabaşı Mahalle Muhtarı Alim Tarım konuyla ilgili açıklama yaparak, mahalleleriyle ilgili çalışmalar ve tren yoluna yaptığı alt geçit nedeniyle Başkan Çerçioğlu’nu toplu teşekkür etmek üzere mahallelerine davet ettiklerini söyledi.

Kendisine yapılan karşılamadan duyduğu menuniyeti dile getiren Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Merkez mahallelerimizin yanı sıra en ücra köşedeki mahallelere eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. Özellikle halkımızın sağlığını ve can güvenliğini ilgilendiren konulara büyük hassasiyet gösteriyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana 3’ncü alt geçidi hizmete sunmaya hazırlanıyoruz. Daha önce Yedieylül İlköğretim Okulu ve Forum Aydın alışveriş merkezinin karşısı olmak üzere 2 alt geçidi hizmete sunduk” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile