RTÜK Baskani, 23 Nisan'da Hatay'daki Çocuklarla Bulustu

RTÜK Baskani, 23 Nisan'da Hatay'daki Çocuklarla Bulustu

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Baskani Ebubekir Sahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda Hatay’in Samandag ilçesinde depremzede çocuklarla bulustu.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Baskani Ebubekir Sahin, özel günde Samandag ilçesinde bulunan bir Ilkokulu ziyaret etti. Depremzede ögrencilerin egitim gördügü ve asrin felaketi sonrasi insa edilen ilkokulda gerçeklestirilen 23 Nisan programina katilan Sahin, çocuklara çesitli hediyeler verdi.

Depremzede çocuklarla birlikte olmanin heyecaninin yasadigini dile getiren RTÜK Baskani Sahin, "Kiymetli çocuklarimiz, gelecegimizi emanet ettigimiz su anda heyecanini birlikte yasadigimiz bu güzel okulu bize saglayan, bize bu okulu açan yöneticilerimize çok tesekkür ediyorum. Ben 1999 depremini yasadim. Daha farkli sartlarda depremi atlattik. Allah’a çok sükür ailemizden kimseyi kaybetmedik. Her zaman söylüyorum bu okulu sadece okul olarak görmeyin. Bu okul devlet ve milletin el ele neler yapilabilecegini, STK’larin ve Sivil Toplum Örgütlerinin neler yapabilecegini gösteren aslinda en önemli göstergelerden bir tanesidir" ifadelerini kullandi.

Asrin felaketinin hemen ardindan deprem bölgesine gelerek okul için çalismalara basladiklarini söyleyen BUSADER Federasyonu Baskani Zerrin Özgüle, depremzede vatandaslarla ayni acilari yasadiklarini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile