Ruh Sagliginin Korunmasina Yönelik Söyleyisi Yapildi

Ruh Sagliginin Korunmasina Yönelik Söyleyisi Yapildi

Afyonkarahisar Il Saglik Müdürlügü tarafindan üniversite ögrencilerinin ruh sagliginin korunmasi ve psikolojik dayanikliliginin artirilmasi amaciyla Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) söylesi gerçeklestirildi.

Söyleside, ruh sagligina iliskin bilgilendirme ve ögrencilerin istifade edebilecekleri hizmetler ve erisim yollarina deginildi. Il Saglik Müdürlügü sekreteryasinda gerçeklesen programda, farkli kurum ve kuruluslardan konusmacilar; kentin imkânlari, kurumlarin hizmetleri konularinda bilgi aktardi. Ögrencilerin ruh sagligi alaninda yasadiklari güçlükler, çözmekte zorlandiklari problemler, merak ettikleri basliklar ele alindi. Fuaye alanina kurulan stantlarda brosür dagitiminin yani sira ögrencilerin bireysel sorulari yanitlanarak ihtiyaç halinde basvuru yapabilecekleri merciler hakkinda bilgiler verildi.

Ayrica ruh sagligina iliskin daha detayli görüsmeler için Saglikli Hayat Merkezimize ulasabilecekleri bilgisi de paylasildi. Ögrencilerin de katki sundugu soru-cevap kismiyla söylesi tamamlandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile