Rumeli Iskelesi Asi Duragi Oluyor

Rumeli Iskelesi Asi Duragi Oluyor

Tekirdag Süleymanpasa Belediyesi ve Süleymanpasa Ilçe Saglik Müdürlügü isbirligi ile Rumeli Iskelesi girisinde COVID-19 asilama uygulamasi baslatildi. 31 Temmuz Cumartesi günü baslayan uygulama her gün 19.00-23.00 saatleri arasinda gerçeklesecek ve randevu gerekmeden asi olunabilecek.

Süleymanpasa Belediyesi, Korona virüsü salgini ile mücadele konusunda salginin ülkemizde görülmeye basladigi ilk günden bu yana öncü çalismalari ile dikkatleri çekerken, Süleymanpasa Ilçe Saglik Müdürlügü ile ortaklasa olarak baslatilan asi uygulamasi ile yine örnek bir projeye imza atiyor.

Randevu gerekmiyor

Süleymanpasa Belediyesinin geçtigimiz yil hizmete açtigi Rumeli Iskelesi’nin girisinde, Süleymanpasa Ilçe Saglik Müdürlügü ekipleri tarafindan kurulacak olan asi istasyonunda, haftanin yedi günü boyunca saat 19.00 ve 23.00 arasinda COVID-19 asisi yaptirmak isteyen vatandaslara asilama hizmeti verilecek. Ilk etapta Biontech asisi ile baslayacak olan uygulamaya Sinovac asisinin da dahil edilecegi ve önceki asilamalara göre talep edilen asinin yaptirilabilecegi ögrenilirken, asi olmak için randevu alinmasinin gerekli olmadigi da alinan bilgiler arasinda.

Asi olmayan kalmasin

Süleymanpasa Belediyesi ve Süleymanpasa Ilçe Saglik Müdürlügü isbirligi ile gerçeklesecek olan asilama uygulamasinin Agustos ayi boyunca sürecegi, yogun talep olmasi durumunda sürenin uzatilabilecegi ifade edilirken, konuyla ilgili yapilan ortak açiklamada, salgini bertaraf etmenin en güçlü yolunun asilama oldugunun alti çizilerek tüm Tekirdaglilara asi olma çagrisi yapildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile