Rusya Uyruklu Esini 14 Yerinden Biçaklayarak Öldüren Sanigin Yargilama Süreci Basladi

Rusya Uyruklu Esini 14 Yerinden Biçaklayarak Öldüren Sanigin Yargilama Süreci Basladi

Eskisehir’de Rusya uyruklu esi Elena Samsanova’yi 14 yerinden biçaklayarak öldüren Atila Sarihan, mahkemedeki ilk ifadesinde “Andrey’in, Elena’nin Rusya’daki evinin yatak odasinda oldugunu gördüm. Çikan bogusma esnasinda biçak karnina saplandi, sonrasini hatirlamiyorum” dedi.

Tepebasi ilçesi Uluönder Mahallesi’nde 31 Mart’ta meydana gelen olayda, 50 yasindaki Atilla S. ile 2 yillik esi Rusya uyruklu Elena Samsanova (55) aralarinda çikan tartisma kavgaya dönüstü. Elena Samsanova’nin Rusya’da yasayan eski esiyle konusmasindan dolayi çikan tartisma sonucu Atila S., esini 8’i ölümcül olmak üzere 14 biçak darbesiyle öldürdü. Olayin ardindan polis ekiplerince gözaltina alinan süpheli Atila S., emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildigi adliyede ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eskisehir 1’inci Agir Ceza Mahkemesinde görülen davanin ilk celsesinde, hakkinda ‘Canavarca hisle veya eziyet çektirerek kadin olan esi kasten öldürme’ suçundan agirlastirilmis müebbet hapis cezasi istenen tutuklu sanik Atilla S. durusma salonunda hazir bulundu.

“Andrey’in, Elena’nin Rusya’daki evinin yatak odasinda oldugunu gördüm”

Tutuklanmasinin ardindan ilk kez hakim karsisina çikan sanik Atila S., ifadesinde esini öldürdügünü kabul ederken pisman oldugunu da belirtti.

Esinin Rusya’daki eski esi ile konusmasindan dolayi tartisma yasadiklarini ve aralarinda çikan arbededen sonra olayin gerçeklestigini belirten Atilla S., “Esimi öldürdügüm dogrudur. Böyle bir olaydan dolayi çok pismanim. Böyle olmasini istemezdim. Ben esimi çok seviyordum. Esimle 2019’da tanistik. Tanistigimizdan beri Elena’nin eski esi Andrey bana onunla ilgili ‘orada geçici kaliyor, buraya dönecek, ben Elena’yi seviyorum, buraya geri dönecek’ gibi mesajlar atip rahatsiz ediyordu. Ben Elena’ya olay öncesinde bosanma davasi açmistim. Olaydan önce Rusya’ya gidip gelmisti. Eskisehir’e dönünce baristik. Bosanma davasini çekmemi istedi ve ben de çektim. Olay günü Elena’ya, benim adima olan bir telefon hatti çikardik. Aksam eve gidip yemek yedik. Elena bulasiklari yikarken ben yatmaya gittim. Elena da geldi. Uyandigimda Elena’nin telefonuna mesaj geldigini gördüm. Elena’ya telefonu açmasini söyledim. Kilidi açip telefona bakmadan lavaboya gitti. Mesajda bir is makinesi fotografi gördüm. Numarayi görüntülü aradigimda Andrey’in, Elena’nin Rusya’daki evinin yatak odasinda oldugunu gördüm. Soke oldum. Andrey bana ‘Elena’yi seviyorum’ dedi.

Andrey ile konusurken Elena lavabodaydi. Telefonu Elena’ya götürdüm. Elena telefonda Andrey’i görünce sasirdi, kizarmaya basladi.

“Özgür bir insanim” dedi ve beni ittirdi. Ben de tokat attim. Sonra Elena mutfaktan biçak alip üzerime yürüdü. Engel olmaya çalisirken biçak elimi kesti. Aramizda bogusma oldu. Tirnaklariyla bogazimi çizdi. Bogusma sirasinda biçak karnina saplandi. Sonrasini hatirlamiyorum. Beni çok tahrik etti. Agza alinmayacak seyler söyledi” ifadelerini kullandi.

Atilla S.’nin tutukluluk halinin devamina karar verilirken, mahkeme ileri bir tarihe ertelendi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile